Aanmelden voor Etsy Payments

Om betaald te krijgen met Etsy Payments, moet je je aanmelden voor Etsy Payments. Verkopers in landen die ervoor in aanmerking komen, moeten zich aanmelden voor Etsy Payments met geïntegreerde PayPal om te kunnen verkopen op Etsy.

Aanmelden voor Etsy Payments:

1. Op Etsy.com, klik je op het Jouw account icoon, en daarna op Shopmanager.
  2. Klik op Financiën.
  3. Klik op Betalingsinstellingen.
  4. Klik op Kies het land van je bankrekening.
  5. Vul je bankrekening en woonadres in om stortingen te ontvangen. Je moet ook je persoonlijke identiteit verifiëren.
  6. Voeg een credit- of debitcard toe. (Shops gevestigd in Duitsland, Oostenrijk of Nederland hoeven geen credit- of debitcard toe te voegen.)

Je kunt een prepaidcard aan je account toevoegen als je al een credit- of debitcard hebt. Een niet-herlaadbare prepaidcard kan niet je enige of primaire betaalmethode zijn, maar met een niet-herlaadbare prepaidcard kun je altijd handmatig je factuur betalen.

Lees meer over Etsy Payments.

Voor verkopers in de EU, Hong Kong, Singapore of Zwitserland

Is de vestigingsplaats van je bankrekening in de EU, Hong Kong, Singapore of Zwitserland, dan moet je voor nalevingsdoeleinden je bankrekening verifiëren voordat je stortingen van je verkopen kunt ontvangen.

Binnen 3-5 dagen na aanmelding voor Etsy Payments, stort Etsy een klein bedrag op je bankrekening. Je moet het kleine stortingsbedrag invullen op je Betaalrekening om je bankrekening te verifiëren voor nalevingsdoeleinden.

Je ontvangt e-mails van Etsy om je eraan te herinneren dat je je bankrekening moet verifiëren om betaald te kunnen worden.

Je bankrekening verifiëren:

• Op Etsy.com of de Verkoop op Etsy app, klik je op het Jouw account icoon, en vervolgens op Shopmanager.
  • Klik op Financiën.
  • Klik op Betaalrekening.
  • Klik op Bank verifiëren.
  • Vul het bedrag in van de kleine storting die je op je bankrekening hebt ontvangen.
  • Klik op Bank verifiëren.

Je ziet ook een Bank verifiëren knop in Shopmanager onder de sectie Shopadviseur. Deze is direct gekoppeld aan het verifiëren van je bankrekening.

Als je je bankrekening niet binnen 90 dagen na bijwerken van je bankgegevens verifieert, wordt je shop geschorst.

Voor verkopers in Australië

Verkopers in Australië moeten een woonadres registreren bij hun Australische bank. Dit adres moet worden gebruikt voor Etsy Payments. Een postbus accepteren we niet als woonadres.

Je kunt je adres wijzigen in Shopmanager.

Vragen over Etsy Payments?

Vraag het de community

Etsy Payments is de voornaamste manier om betaald te krijgen op Etsy en vereenvoudigt betalingen voor zowel jou als je kopers.