Betaald krijgen met Etsy Payments

Om betaald te krijgen met Etsy Payments, moet je je aanmelden voor Etsy Payments. Verkopers in landen die ervoor in aanmerking komen, moeten zich aanmelden voor Etsy Payments met geïntegreerde PayPal om te kunnen verkopen op Etsy.

Aanmelden voor Etsy Payments:

1. Op Etsy.com klik je op Shopmanager.
  2. Klik op Financiën.
  3. Klik op Betalingsinstellingen.
  4. Klik op Kies het land van je bankrekening.
  5. Vul je bankrekening en woonadres in om stortingen te ontvangen. Je moet ook je persoonlijke identiteit verifiëren.
  6. Voeg een credit- of debitcard toe. (Shops gevestigd in Duitsland, Oostenrijk of Nederland hoeven geen credit- of debitcard toe te voegen.)

Lees meer over Etsy Payments.

Je stortingsschema beheren

Standaard vinden je stortingen wekelijks plaats op maandag. Als je je stortingsschema wilt wijzigen:

1. Op Etsy.com, klik je op Shopmanager.
  2. Klik op Financiën.
  3. Klik op Betalingsinstellingen.
  4. In de dropdown onder Stortingsschema kies je voor dagelijkse, wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse stortingen.

Je stortingsschema via de Verkoop op Etsy app beheren:

1. Open de Verkoop op Etsy app.
  2. Tik op Meer.
  3. Tik op Financiën.
  4. Tik op Betalingsinstellingen.
  5. Kies voor dagelijkse, wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse stortingen.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn tegoeden ontvang?

Afhankelijk van je bank, duurt het 3-5 werkdagen voordat de tegoeden op je bankrekening staan.

Als een stortingsdag op een feestdag valt, wordt de storting de volgende werkdag gedaan.

Als je kiest voor een dagelijks stortingsschema, hanteren sommige landen een minimum bedrag voor dagelijkse stortingen. Dat betekent dat als je bedrag Beschikbaar voor storting lager is dan het minimum voor je land, je die dag geen storting ontvangt.

Dagelijkse minimale stortingsbedragen per land:

AUD 25,00 - Australië

CAD 25,00 - Canada

CHF 15,00 - Zwitserland

DKK 200,00 - Denemarken

EUR 20,00 - Eurozone

GBP 15,00 - Verenigd Koninkrijk

HKD 200,00 - Hong Kong

NOK 25,00 - Noorwegen

SEK 100,00 - Zweden

SGD 25,00 - Singapore

USD 25,00 - Verenigde Staten

Etsy Payments is de voornaamste manier om betaald te krijgen op Etsy en vereenvoudigt betalingen voor zowel jou als je kopers.