Een item kopen op Etsy

Zo koop je een item op Etsy:

1. Vind een item dat je wilt kopen op Etsy.com.
  2. Kies indien van toepassing de door jouw gewenste opties voor dit item.
  3. Klik op Aan winkelwagen toevoegen.
  4. Neem eventueel deze optionele stappen:
  • Voeg een bericht aan verkoper toe.
  • Als het item een cadeau is, plaats je een vinkje in het vakje naast Deze bestelling is een cadeau.
  • Als je erover beschikt, gebruik je de kortingcodes van de shop. Kortingscodes zijn uniek voor specifieke Etsy shops.
  • Kies de door jou gewenste betaalmethode onder Hoe je gaat betalen.
  • Klik op Verder naar afrekenen.
  • Als je bent ingelogd op je Etsy account, bevestig je je verzendadres en betaalgegevens.
  • Als je betaalt als gast, klik je op Ga verder als gast. Vul je verzend- en betaalgegevens in. Er zitten voordelen aan het aanmaken van een Etsy account vóór je iets koopt, maar sommige aankopen kun je als gast afrekenen.
  • Controleer je bestelling om te kijken of alle informatie klopt.
  • Klik op Plaats je bestelling.
  • Als je op Etsy een aankoop doet, koop je bij een individuele shop. Als je vragen hebt over een item of een bestelling, kun je contact opnemen met de verkoper.

We raden je ook aan om onze Introductie tot kopen op Etsy te lezen.

Internationaal shoppen? Lees hoe het omrekentarief op Etsy werkt..

Voor kopers in de EER

Woon je in de EER, die bestaat uit de EU, Noorwegen, IJsland en Liechtenstein, dan word je misschien gevraagd je betaling te verifiëren nadat je hebt geklikt op Plaats je bestelling

Om een betaling te verifiëren, moet je een vraag van je creditcardprovider beantwoorden en aanvullende informatie verstrekken. Afhankelijk van je provider kan deze aanvullende informatie een correct antwoord op een vraag, een wachtwoord of een code zijn.

Gefeliciteerd!

Etsy stuurt je een bevestigingse-mail voor iedere shop waarbij je een aankoop hebt gedaan. Als je vragen over je bestelling hebt, neem je direct contact op met de verkoper.

Via Jij > Aankopen en Recensies kun je je bestelinformatie zien.

Een digitaal item downloaden dat je gekocht hebt

Als je een digitaal bestand hebt gekocht dat je direct kunt downloaden, krijg je toegang tot het bestand via je Aankopen en recensies pagina. Je ontvangt ook een afzonderlijke e-mail met een downloadlink.

Heb je als gast betaald, dan vind je de link om je items te downloaden op de factuur die je na je aankoop per e-mail hebt ontvangen. De link verwijst je door naar de Downloadpagina van de bestelling. Lees meer over het downloaden van digitale aankopen..