Contact met een shop opnemen

Je kunt via je Aankopen pagina contact opnemen met een shop:

Ga naar mijn Aankopen

Contact opnemen met een shop over een bestelling op Etsy.com:

1. Log in op Etsy.com.
  2. Klik op Jij.
  3. Klik op Aankopen en recensies.
  4. Klik naast de bestelling van jouw keuze op Neem contact op met de shop.
  5. Typ je bericht in het tekstvak.
  6. Klik op Verstuur. De verkoper krijgt een melding van het nieuwe Bericht en kan reageren.

Contact opnemen met een shop over een bestelling via de Etsy app:

1. Meld je aan bij de Etsy-app.
  2. Tik op Jij.
  3. Tik op Aankopen en recensies.
  4. Tik op de bestelling van jouw keuze.
  5. Tik onder je bestelling op Neem contact op met de shop.
  6. Typ je bericht in het tekstvak.
  7. Tik op Verstuur. De verkoper krijgt een melding van het nieuwe Bericht en kan reageren.

Als je contact opneemt met een shop, leg je contact met de verkoper.

Als je als gast hebt besteld:

Als je als gast hebt besteld, kun je op de e-mail reageren die je na het plaatsen van je bestelling hebt ontvangen. Zoek in je inbox naar transactions@etsy.com om je factuurmail te vinden.

Een probleem met een bestelling rapporteren

Als je problemen ondervindt met je bestelling — de bestelling is niet geleverd of is anders dan omschreven — dan kun je overwegen om een zaak te openen.Lees meer over Etsy's zakensysteem.

Contact opnemen met een shop voordat je een aankoop doet

Een vraag stellen over een item op Etsy.com:

1. Op een listingpagina klik je op Stuur een bericht naar de verkoper onder de listingtitel.
  2. Als je nog niet bent ingelogd op je Etsy account, word je gevraagd je aan te melden.
  3. Typ je vraag in het tekstvak.
  4. Klik op Verstuur. De verkoper krijgt een melding van het nieuwe Bericht en kan reageren.

Een vraag stellen over een item in de Etsy app:

1. Tik op Contact op een homepage van een shop.
  2. Als je nog niet bent ingelogd op je Etsy account, word je gevraagd je aan te melden.
  3. Typ je vraag in het tekstvak.
  4. Tik op Vestuur. De verkoper krijgt een melding van het nieuwe Bericht en kan reageren.

Verkopers kunnen je helpen met:

• Gegevens over het item, zoals maat, kleur en materialen.
  • Gegevens over verzending, zoals wanneer een item verzonden wordt.
  • Retour- en ruilingenbeleid, omdat alle verkopers hun eigen beleid bepalen.

Wie zijn verkopers?

Iedere shop op Etsy is onafhankelijk. Shopeigenaren (of “verkopers”) zijn onafhankelijke micro-ondernemingen die hun eigen voorraad produceren of samenstellen en hun eigen bestellingen beheren. Heb je vragen over een item waarin je interesse hebt of over een recente aankoop, dan is de verkoper je eerste aanspreekpunt.

De verkoper kan je met de meeste vragen of problemen met betrekking tot je bestelling helpen. Klik op Neem contact op met de shop op je pagina met aankopen.