Contact opnemen met Etsy Support

Etsy Support kan je via de chat, telefonisch of per e-mail helpen met je account, shop of problemen met een aankoop.

Neem contact op met Etsy Support

Je moet inloggen op je Etsy account om contact op te nemen met Etsy Support. Dit helpt ons om je identiteit te controleren en je sneller klantenservice te kunnen bieden. Als je niet kunt inloggen en contact wilt opnemen met Etsy Support, volg je de stappen in dit artikel.

Je kunt ook een account aanmaken als je er nog geen hebt.

Vragen over je bestelling

Als je een vraag over een item of bestelling hebt, kun je contact opnemen met de verkoper. Verkopers kunnen je helpen met het volgen van een bestelling of informatie over een item.

Als een verkoper niet reageert, neem je contact op met Etsy Support.

Problemen met je bestelling

Als je je bestelling niet ontvangt of als deze niet voldoet aan de beschrijving in de listing op Etsy, kun je Een zaak openen bij de verkoperLees meer over Etsy’s zakensysteem.

Als je problemen ondervindt bij het openen van een zaak, neem je contact op met Etsy Support.

Hulp bij het opstarten van je shop

Gefeliciteerd met het starten van je Etsy shop! We hebben diverse hulpbronnen die je op weg kunnen helpen: