Contact met Etsy Support opnemen

Snel antwoord

Als je vragen hebt over een item of bestelling kan je verkoper je het beste helpen.

Contact opnemen met verkoper

Waar vind ik Etsy's telefoonnummer? Kan ik Etsy Support bellen?

Om contact met Etsy’s klantenservice op te nemen, selecteer je hieronder contact opnemen met support Dan  kunnen we je helpen met problemen met jouw account, shop of aankopen.

We geven je de support die het best bij jouw specifieke vraag past: chat, telefoon, of e-mail.

Neem contact op met support

Je moet inloggen op je Etsy-account om contact op te nemen met Etsy Support. Dit helpt ons om je identiteit te controleren en je sneller klantenservice te kunnen bieden. Als je niet kunt inloggen en contact wilt opnemen met Etsy Support, volg je de stappen in dit artikel.

Je kunt ook een account aanmaken als je er nog geen hebt.

Ik wil niet in de wacht gezet worden. Kan Etsy Support mij bellen?

Als Etsy-koper, gevestigde verkoper of Topverkoper zie je waarschijnlijk de optie om door Etsy teruggebeld te worden wanneer je je aanmeldt en een probleem selecteert

Zie je de optie om door support teruggebeld te worden niet staan? Geen zorgen! We bieden alle Etsy-members opties voor ondersteuning, inclusief 24/7 chat en per e-mail, afhangende van jouw vraag. Meld je aan, selecteer een probleem en wij koppelen je aan die optie waarmee wij je het best ondersteuning kunnen bieden.

Ik heb een vraag over of een probleem met mijn bestelling

Als je een vraag over een item of bestelling hebt, kun je contact opnemen met de verkoper. De verkoper is de aangewezen persoon om je te helpen bij het volgende:

• Je orderstatus checken
  • Je bezorgadres bijwerken
  • Je bestelling wijzigen
  • Restitutie, retour of ruiling aanvragen
  • Annulering aanvragen
  • Of andere vragen over je bestelling

Als de verkoper niet reageert, kun je een zaak openen tegen de verkoper. Lees meer over Etsy’s zakensysteem.

Hoe start ik een Etsy shop?

Gefeliciteerd met het starten van je Etsy shop! We hebben diverse hulpbronnen die je op weg kunnen helpen om te gaan verkopen op Etsy: