Promoted Listings Help Center

Promoted Listings is een goede manier om jouw producten vaker aan geïnteresseerde klanten op Etsy te laten zien. Als je je listings promoot, komen ze in aanmerking om op de daarvoor gereserveerde plekken te verschijnen op de zoekresultatenpagina’s op Etsy.com en in de Etsy app.

Lees deze artikelen voor meer informatie over Promoted Listings en het opzetten van een campagne:

Zo werken Promoted Listings Work op Etsy

Promoted Listings campagne opzetten

Promoted Listings beheren

Prestaties van je Promoted Listings bekijken

Klik hier om te gaan adverteren met Promoted Listings.

Extra informatie

Deze aanvullende gidsen komen van pas als je nog niet bekend met online adverteren:

Lees daarnaast ook Etsy's Advertentie- en marketingbeleid voor Promoted Listings.