Ik kan niet inloggen op mijn account

Als je problemen ondervindt bij het inloggen op je account, kun je je wachtwoord opnieuw instellen:

Er kunnen ook nog andere redenen zijn waarom je geen toegang kunt krijgen tot je Etsy account:

Ik kan niet inloggen vanwege tweestapsverificatie

Als je problemen ondervindt met tweestapsverificatie, probeer je een van de back-upcodes die je hebt gekregen bij het inschakelen van tweestapsverificatie.

Ik wil mijn Etsy account heropenen

Als je een Etsy account wilt heropenen dat je hebt gesloten, kun je je account heropenen.

Mijn account is geschorst

Je krijgt geen toegang tot een geschorst account via de Verkoop op Etsy app of een mobiele webbrowser. Om je aan te melden bij een geschorst account, gebruik je de webbrowser van een computer.

Als je account is geschorst vanwege overtredingen van Etsy’s Verkopersbeleid of problemen met bestellingen, reageer je direct op de e-mail die door Etsy is verstuurd over deze schending.

Als je account permanent is geschorst, kom je misschien in aanmerking voor het indienen van een bezwaarschrift.

Ik beschik over de juiste gebruikersnaam en het juiste wachtwoord, maar kan niet inloggen

Als je webbrowser verouderd is, kan dit problemen opleveren bij het inloggen. Lees hoe je je webbrowser kunt updaten.

Als deze oplossingen niet helpen, neem je contact op met support onder aan deze pagina.