Ik kan niet inloggen op mijn account

Als je problemen ondervindt bij het inloggen op je account, kun je je wachtwoord opnieuw instellen:

Je wachtwoord opnieuw instellen

Als je als gast hebt betaald en hulp nodig hebt met je bestelling, dan kun je de verkoper een bericht sturen via je e-mail met de bestelbevestiging. Je kunt ook een account aanmaken om je bestelling te claimen en je bestelstatus te bekijken.

Waarom heb ik geen toegang tot mijn Etsy account?

Er kunnen ook nog andere redenen zijn waarom je geen toegang kunt krijgen tot je Etsy account:

Ik heb e-mail met een beveiligingscode ontvangen van Etsy

Om onbevoegde toegang tot je Etsy account te voorkomen, kan Etsy je af en toe een e-mailnotificatie sturen met een unieke beveiligingscode die als eenmalig wachtwoord gebruikt moet worden.

Etsy neemt maatregelen om je informatie te beschermen en beveiligingscodes zijn een van de vele manieren waarop we de integriteit van ons platform willen handhaven.

Als je deze e-mailnotificaties hebt ontvangen, maar niet hebt geprobeerd in te loggen op je Etsy account, raden we je aan  je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Lees meer over beveiligingscodes op Etsy.

Ik kan niet inloggen vanwege tweestapsverificatie

Als je problemen ondervindt met tweestapsverificatie, probeer je een van de back-upcodes die je hebt gekregen bij het inschakelen van tweestapsverificatie.

Ik wil mijn Etsy account heropenen

Als je een Etsy account wilt heropenen dat je hebt gesloten, kun je je account heropenen.

Mijn account is geschorst

Je krijgt geen toegang tot een geschorst account via de Verkoop op Etsy app of een mobiele webbrowser. Om je aan te melden bij een geschorst account, gebruik je de webbrowser van een computer.

Als je account is geschorst vanwege overtredingen van Etsy’s Verkopersbeleid of problemen met bestellingen, reageer je direct op de e-mail die door Etsy is verstuurd over deze schending.

Als je account permanent is geschorst, kom je misschien in aanmerking voor het indienen van een bezwaarschrift.

Ik beschik over de juiste gebruikersnaam en het juiste wachtwoord, maar kan niet inloggen

Als je webbrowser verouderd is, kan dit problemen opleveren bij het inloggen. Lees hoe je je webbrowser kunt updaten.

Als deze oplossingen niet helpen, neem je contact op met support onder aan deze pagina.

Neem contact op met support

Als je problemen ondervindt bij het inloggen op je Etsy account, kun je je wachtwoord opnieuw instellen.

Als je deze e-mailnotificaties hebt ontvangen, maar niet hebt geprobeerd in te loggen op je Etsy account, raden we je aan je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Om onbevoegde toegang tot je Etsy account te voorkomen, kan Etsy je af en toe een e-mailnotificatie sturen met een unieke beveiligingscode die als eenmalig wachtwoord gebruikt moet worden.

Etsy neemt maatregelen om je informatie te beschermen en beveiligingscodes zijn een van de vele manieren waarop we de integriteit van ons platform willen handhaven.

Wat als ik niet heb geprobeerd om op mijn account in te loggen?

Als je deze e-mailnotificaties hebt ontvangen, maar niet hebt geprobeerd in te loggen op je Etsy account, raden we je aan je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Zelfs na het opnieuw instellen van mijn wachtwoord blijf ik de e-mail met beveiligingscode ontvangen

Als je je wachtwoord al hebt ingesteld en de volgende keer dat je inlogt weer een beveiligingscode ontvangt, gebruik je waarschijnlijk een wachtwoord dat je al hebt gebruikt voor je Etsy account.

We raden je aan een nieuw wachtwoord toe te voegen dat nog nooit op andere websites is gebruikt. Dit maakt je account zo veilig mogelijk. Als je een wachtwoord toevoegt dat je eerder hebt gebruikt op Etsy, kan het zijn dat je niet verder kunt.

Check je e-mailbox nog een keer, omdat deze e-mails in je spam- of junkfolder terecht kunnen komen. Zoek op ‘noreply@etsy.com’ en noreply@mail.etsy.com in je e-mailinbox en zoek naar de onderwerpregel ‘Je wachtwoord opnieuw instellen’.

Hier volgen enkele richtlijnen voor het aanmaken van een sterk wachtwoord:

• Maak een wachtwoord aan dat voor jou makkelijk te onthouden is, maar moeilijk te raden voor anderen
  • Gebruik minstens acht tekens, maar hoe langer hoe beter
  • Gebruik een mix van kleine en hoofdletters, cijfers en symbolen
  • We raden je aan om niet een wachtwoord te gebruiken dat je al eerder op een andere website hebt gebruikt

Lees meer over het aanmaken van een sterk wachtwoord.