Een item kopen met Internet Explorer met JAWS Schermlezer

JAWS is een software-programma voor Microsoft Windows die blinde en slechtzienden helpt met het lezen en navigeren van desktopapplicaties. Lees onderstaande instructies als je met JAWS een aankoop op Etsy gaat doen.

Plaats een item in je winkelwagen

Zorg dat je bent aangemeld bij Etsy en navigeer naar de listing die wilt kopen.

Van sommige items zijn er meer dan één stuks beschikbaar, of de verkoper biedt meer dan één optie aan waar je uit kunt kiezen, zoals kleur of afmetingen. Gebruik form fields navigation om je op deze velden te focussen en waar nodig selecties te maken.

Focus op het dropdown-menu en gebruik alt + pijltje naar beneden om de combobox te openen. Gebruik de pijltjes om door de opties te navigeren. Gebruik Enter om de optie te kiezen.

Als je er klaar voor bent, gebruik je 'form elements search' om de knop Aan winkelwagen toevoegen te activeren.

In je winkelwagen

Zodra je een item aan je winkelwagen toegevoegd hebt, word je automatisch naar je winkelwagen gestuurd. Je kunt verder winkelen, of je aankoop afronden.

Als je klaar bent om af te rekenen, gebruik je 'forms search' om op de naar betalen-knop te focussen.

Als je voor het eerst iets besteld word je gevraagd om je verzendadres in te vullen. Als je kiest om met een creditcard te betalen, moet je de bijbehorende gegevens toevoegen.

Afrekenen

1. Controleer het verzendadres en de betaalmethode secties.
  2. Zoek de tekst Totaal bestelling.
  3. Navigeer door de 'form fields' met insert + F5 en kies je verzendoptie.
  4. Klik op Bestelling voltooien om af te rekenen.

Je kunt je bestelgegevens beoordelen door naar Jij > Aankopen en recensies te gaan.

Als je vragen over je bestelling hebt, neem je direct contact op met de verkoper.