Een item kopen met Internet Explorer met JAWS Schermlezer

JAWS is een software-programma voor Microsoft Windows die blinde en slechtzienden helpt met het lezen en navigeren van desktop applicaties. Om met JAWS een aankoop op Etsy te doen lees je onderstaande instructies.

Een item aan je winkelwagen toevoegen

Zorg dat je bent aangemeld bij Etsy, en navigeer naar de listing die wilt kopen.

Voor sommige items zijn er meer dan 1 stuks beschikbaar, of de verkoper biedt meer dan één optie om uit te kiezen, zoals kleur of afmetingen. Gebruik form fields navigation om je op deze velden te focussen en waar nodig selecties te maken.

Focus op het dropdown-menu en gebruik alt + pijltje naar beneden om de combo box te openen. Gebruik de pijltjes om door de opties te navigeren. Gebruik Enter om de optie te kiezen.

Als je klaar bent, gebruik je 'form elements search' om de Aan winkelwagen toevoegen knop te activeren.

In je winkelwagen

Zodra je een item aan je winkelwagen toevoegd hebt, word je automatisch naar je winkelwagen gestuurd. Je kan verder winkelen, of je aankoop afronden.

Als je klaar bent om af te rekenen, gebruik je formulieren doorzoeken om op de "Verder naar afrekenen"-knop te focussen.

Als je voor het eerst iets besteld word je gevraagd om je verzendadres in te vullen. Als je kiest om met een creditcard te betalen, moet je de bijbehorende gegevens toevoegen.

Afrekenen

Controleer het verzendadres en de betaalmethode secties.

Zoek de tekst Totaal bestelling.

Sommige verkopers bieden verschillende soorten verzending. Navigeer door de 'form fields' met insert + F5 en kies je verzendoptie.

Klik op Bestelling voltooien om af te rekenen.

Je kunt je bestelgegevens beoordelen door naar Jij > Aankopen en recensies te gaan.

Als je vragen over je bestelling hebt, neem je direct contact met de verkoper op.