Betalen met Apple Pay

Apple Pay is een mobiele betaaldienst voor iOS-gebruikers in Australië, Canada, Frankrijk, Hong Kong, Ierland, Italië, Singapore, Spanje het Verenigd Koninkrijk, de VS en Zwitserland die met de mobiele app of Safari shoppen.

Met Apple Pay in de Etsy App betalen

Je kunt betalen met Apple Pay als je shopt met Etsy's mobiele app. Om een item met Apple Pay te kunnen betalen, moet de shop waar je iets koopt aangemeld zijn voor Etsy Payments. Ook moet je voordat je gaat betalen Apple Pay inschakelen voor je creditcard op je apparaat, anders wordt de optie betalen met Apple Pay niet weergegeven.

Zodra je creditcard is gelinkt aan Apple Pay op je apparaat, wordt dit de voorkeur betaalmethode als je shopt met de Etsy app.

Bekijk de Helppagina van Apple voor meer info.

Met Apple Pay op Safari betalen

Als je op je Mac Safari gebruikt met het Sierra iOS of hoger en een iOS-apparaat in de buurt hebt, kies je bij het afrekenen voor Apple Pay. Je wordt dan op je iOS-apparaat gevraagd om de betaling te autoriseren.

Als je Safari gebruikt op je iPhone of iPad met iOS 10 of hoger, kies je tijdens het afrekenen voor Apple Pay, en rond je de aankoop met Touch ID af.

Hoe accepteer ik Apple Pay als verkoper?

Verkopers die aangemeld zijn voor Etsy Payments kunnen automatisch ook betalingen ontvangen van kopers die met Apple Pay willen betalen. Deze betalingen zijn na te lezen op je factuur en in de Betaalrekening van de Shop als zijnde voldaan via Etsy Payments.

Apple Pay is onderdeel van Etsy Payments en dezelfde transactiekosten zijn van toepassing. De kosten verschillen per land. Hier vind je de kosten voor jouw locatie.