PayPal instellen voor je Etsy shop

Voor verkopers die gebruikmaken van Etsy Payments, is PayPal automatisch een betaaloptie voor klanten die iets in je shop kopen.

Omdat Paypal niet actief is in Turkije, kunnen verkopers in Turkije geen PayPal accepteren in hun shop. Daarnaast kunnen verkopers in Israël die zijn aangemeld voor Etsy Payments momenteel geen PayPal betalingen accepteren.

Als je verkoper bent in een land dat niet voor Etsy Payments in aanmerking komt, kun je je eigen PayPal account gebruiken om betalingen te ontvangen. PayPal instellen:

1. Op Etsy.com, klik je op  het Jouw account icoon en daarna op Shopmanager.
  2. Klik op Financiën.
  3. Klik op Betalingsinstellingen.
  4. Klik op Handmatige betaalmethodes inschakelen.
  5. Zet PayPal op Aan.
  6. Voer het e-mailadres in dat bij je PayPal account hoort.
  7. Klik op Opslaan.

Lees meer over het selecteren van de door jou gewenste betaalmethodes.

Hoe werkt PayPal met Etsy?

Bij aanmelden voor PayPal

Gebruik je PayPal zonder Etsy Payments, dan hebben shoppers die in je shop kopen de mogelijkheid om met PayPal te betalen. Als een koper met PayPal betaalt, worden de fondsen naar je PayPal account gestuurd.

Als je je aanmeldt voor Etsy Payments

Als je bent aangemeld voor Etsy Payments en PayPal in jouw land actief is, dan hebben shoppers die in je shop kopen de mogelijkheid om met PayPal te betalen. Als een koper met PayPal betaalt, worden de fondsen naar je Betaalrekening gestuurd en wordt de betaling op je bankrekening gestort.

Als je problemen ondervindt met PayPal, ga je naar het PayPal Help Center.

Etsy is niet gelieerd aan PayPal.