Een Etsy Cadeaubon of Promotie verzilveren

Als je per e-mail een cadeaubon of promotie hebt ontvangen:

1. Open je e-mailinbox.
  2. Open de e-mail met de cadeaubon van Etsy.
  3. Je moet misschien inloggen op je Etsy account.
  4. Klik op Verzilver nu.
  5. Klik op Toepassen.

Een geprinte cadeaubon verzilveren:

1. Log in op Etsy.com.
  2. Klik onder aan de pagina op Cadeaubonnen.
  3. Klik op Verzilver een Cadeaubon.
  4. Voer de code van 16 tekens die op je cadeaubon staat in: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX
  5. Klik op Verzilver.

Dit bedrag wordt automatisch gebruikt bij toekomstige aankopen in shops die cadeaubonnen accepteren.  Je hoeft je verzilvercode niet opnieuw op te geven.

Opmerking: Je moet over een Etsy account beschikken om een Etsy Cadeaubon te kunnen gebruiken. Lees hoe je een Etsy account kunt aanmaken.

Lees meer over cadeaubinnen en tegoeden:

Vervaldata en beleid

Hoe kun je shops die Etsy Cadeaubonnen en Etsy Tegoeden accepteren vinden?

Een aankoop met een Etsy Cadeaubon of Etsy Tegoedsaldo doen

Mijn verzilvercode werkt niet, wat moet ik doen?

Vervaldata en beleid

• Afhankelijk van de specifieke voorwaarden van een aanbieding of promotie kan het zijn dat je je Etsy Tegoed voor een bepaalde datum moet verzilveren. Als je je Etsy Tegoed voor die datum niet verzilverd hebt, kan het zijn dat het verloopt.
  • Etsy Cadeaubonnen uitgegeven in GBP, AUD en EUR verlopen 48 maanden na aankoop van de Etsy Cadeaubon. De verloopdatum van elke Etsy Cadeaubon staat in de bevestigingsmail.

Lees ons beleid voor Etsy Cadeaubonnen en Etsy Tegoeden.

Hoe kun je shops die Etsy Cadeaubonnen en Etsy Tegoeden accepteren vinden?

Alleen shops die creditcardbetalingen accepteren kunnen Etsy Cadeaubonnen en Etsy Tegoeden accepteren.

Shops vinden die Etsy Cadeaubonnen en Etsy Tegoeden accepteren:

1. Log in op Etsy.com.
  2. Zoek naar wat je wilt kopen.
  3. Vink het vakje Accepteert Etsy Cadeaubonnen onder de Bestelopties aan de linkerkant van de zoekresultaten aan.

De listings die worden weergegeven zijn van shops die cadeaubonnen en promoties accepteren.

Op de pagina van een item zelf kun je ook zien of de shop Etsy Cadeaubonnen en Etsy Tegoeden accepteert. Zoek naar Deze shop accepteert Etsy Cadeaubonnen in de sectie Overzicht.

Een aankoop met een Etsy Cadeaubon of Etsy Tegoedsaldo doen

Een item met je Etsy Cadeaubon of Tegoed kopen:

1. Zodra je je cadeaubon- of tegoedcode hebt verzilverd, voeg je een item dat in aanmerking komt aan je winkelwagen toe.
  2. Onder Hoe je kunt betalen, plaats je een vinkje in het vakje naast Etsy Cadeaubon of saldo Etsy tegoed toepassen. Als het saldo van je cadeaubon niet genoeg is om je hele bestelling mee te betalen, kun je het restbedrag met je creditcard of PayPal betalen. Dit is afhankelijk van de instellingen van de verkoper.
  3. Klik op Ga verder naar betalenen selecteer een verzendadres.
  4. Nadat je je bestelgegevens gecontroleerd hebt, klik je op Plaats bestelling. Als je de cadeaubon of het tegoed niet in één keer opmaakt, zie je het overgebleven bedrag boven in beeld staan.

Mijn verzilvercode werkt niet, wat moet ik doen?

Ik ondervind problemen met het verzilveren van mijn code

Als je problemen ondervindt met het verzilveren van de cadeaubon, controleer je of je code bestaat uit 16 tekens in dit formaat: XXXX-XXXX-XXXX-XXXX

Als je een foutmelding krijgt dat de code van je cadeaubon al verzilverd is, hoef je deze niet nog een keer in te voeren. Je saldo gebruiken:

1. Log in op de account waar je de code hebt verzilverd.
  2. Na het aanmelden kun je het saldo van je cadeaubon of tegoed te bekijken. Dit bedrag zal bij toekomstige aankopen automatisch gebruikt worden bij een shop die Etsy Cadeaubonnen of Etsy Tegoeden accepteert.

Mijn cadeaubon wordt niet toegepast op mijn bestelling

Als je saldo niet wordt toegepast bij het afrekenen:

1. Controleer of de shop waarin je bestelt Etsy Cadeaubonnen en Tegoeden accepteert.
  2. Als de shop Etsy Cadeaubonnen en Tegoeden accepteert, keer je terug naar je winkelwagen.
  3. Onder Hoe je kunt betalen, plaats je een vinkje in het vakje naast Etsy Cadeaubon of saldo Etsy tegoed toepassen.

Als je problemen ondervindt met het verzilveren of toepassen van je cadeaubon of tegoed, neem je door op de link onder aan de pagina te klikken contact op met Etsy Support. We zoeken het graag voor je uit!