Favorieten en Favorietenlijsten

Je favorieten zijn items en shops die je wilt volgen en daarom in één van je favorietenlijsten zet. Op die manier bewaar je ze makkelijk voor toekomstig gebruik.

Als je iets als favoriet kiest, zien je volgers een update op hun homepage.

Met Favorietenlijsten kun je je favorieten in groepen sorteren. Misschien verzamel je ideeën voor je nieuwe huis, een wensenlijstje voor je verjaardag of items de bij een bepaald thema passen, met Favorietenlijsten kun je je collecties eenvoudig organiseren.

Een item aan je Favorieten toevoegen

Je Favorieten bekijken en organiseren

Je Favorieten doorzoeken

Een lijst aanpassen of verwijderen

Privacy-instellingen voor Favorieten en Lijsten beheren

Items ontbreken in Favorieten

Items aan je favorietenlijsten toevoegen.

1. Naast een item kun je rechts op het hartje klikken. Daarmee voeg je het item aan je standaard favorietenlijst toe. Deze heet Items die ik leuk vind.
  2. Om een item aan een lijst die je zelf gemaakt hebt toe te voegen, klik je op Toevoegen aan.

Ook kun je een nieuwe lijst maken door een titel in het veld Nieuwe lijst in te vullen.

In de zoekresultaten ga je met je muis over de afbeelding van het item. De hart- en Toevoegen aan-icoontjes zullen dan verschijnen.

Je Favorieten bekijken en organiseren

Om je favorieten te bekijken, meld je je aan en klik je rechtsboven aan een Etsy pagina op het hartje. Klik op de tabs om te wisselen tussen Items en Shops.

Je favorieten organiseren:

1. Meld je aan en klik boven aan de site op het hartje.
  2. Ga naar de tab Items.
  3. Klik op Maak nieuwe lijst om een nieuwe titel voor een nieuwe custom lijst in te vullen. Je kunt in totaal 25 lijsten aanmaken, inclusief de Items de ik leuk vind-lijst.

Je Favorieten doorzoeken

Je kunt je favorietenlijst doorzoeken vanuit je account. Dit kan handig zijn als een lijst uit meerdere pagina's bestaat. Gebruik de zoekbalk boven aan de Items de ik leuk vind-lijst en je eigen custom lijsten.

Een lijst wijzigen of verwijderen

Een item uit je lijst verwijderen doe je zo:

1. Ga naar de lijst en beweeg met je muis over de rechterbovenhoek van de listingafbeelding.
  2. Klik op het hartje om het item uit Items die ik leuk vind te verwijderen. Klik op de lijstknop om het item uit een van je zelf gemaakte lijsten te verwijderen.

Let op: Je kunt het item ook op de pagina van het item uit je favorieten verwijderen. Klik op de Favoriet-knop om het item uit Items die ik leuk vind te verwijderen. Klik op de knop Toevoegen aan om het item uit een van je customlijsten te verwijderen.

Een lijst wijzigen of verwijderen:

1. Ga naar de lijst die je wilt aanpassen.
  2. Klik op Aanpassenom de lijst te verwijderen of een nieuwe naam te geven.

Let opMet de Twitter- en Facebookknoppen kunnen members je lijsten tweeten en delen. Als je niet wilt dat iemand je lijst Items die ik leuk vind deelt, kun je dit in je privacy-instellingen aangeven.

Privacyinstellingen voor favorieten en lijsten beheren

Door een item aan Items die ik leuk vind toe te voegen zien members die jou volgen dit op de feed op hun homepage. Als je niet wilt dat anderen jouw activiteiten met favorieten zien, pas je je instellingen aan. Klik op Pas aan in je lijst Items die ik leuk vind

Als je een van je zelf gemaakte lijsten privé wilt maken, kun je hetzelfde doen. Klik boven aan de lijst die je privé wilt maken op Pas aan.

Items ontbreken in Favorieten

Dit zijn de meest voorkomende redenen waarom een item uit je favorieten kan "verdwijnen":

• De verkoper heeft het item uit de shop verwijderd.
  • De verkoper heeft de shop gesloten.
  • Etsy heeft het item of de shop verwijderd vanwege het schenden van het sitebeleid.

Opmerking: Uitverkochte items verschijnen nog wel in je favorieten. Als dat gebeurt, kun je contact opnemen met de verkoper om te kijken of er een gelijksoortig in de shop wordt aangeboden.