Items en Shops aan je favorieten toevoegen

Items en shops die je wilt volgen kun je als favoriet aanmerken en in één van je favorietenlijsten zetten.

Een item toevoegen als favoriet:

1. Op Etsy.com ga je op zoek naar een items of shops die je leuk vindt.
  2. Beweeg over de afbeelding van het item en klik op het hartje dat verschijnt.

Om een shop als favoriet aan te merken ga je naar de homepage van de shop en klik je op Favoriete shop.

Ga naar een sectie:

Een item aan een lijst toevoegen

Met lijsten kun je items die je leuk vindt bewaren en organiseren. Misschien verzamel je ideeën voor je nieuwe huis, een wensenlijstje voor je verjaardag of items die bij een bepaald thema passen. Met lijsten kun je je collecties eenvoudig organiseren.

Een item aan een lijst toevoegen:

1. Ga op zoek naar een item dat je leuk vindt.
  2. Klik op het item om naar de bijbehorende listingpagina te gaan.
  3. Klik op het hartje boven aan de afbeelding van de listing.
  4. In de banner die verschijnt, klik je op Aan lijst toevoegen.
  5. Kies een lijst of klik op Maak nieuwe lijst.

Een item uit een lijst verwijderen:

1. Klik op het item om de listingpagina te openen.
  2. Klik op het hartje rechtsboven aan de afbeelding.
  3. Er verschijnt een dropdown met de lijsten waarin het item is geplaatst.
  4. Verwijder het vinkje van de lijst waaruit je het item wilt verwijderen.

Als het item ook in je favorieten staat, kun je het door nogmaals op het hartje te klikken verwijderen uit jouw favorieten.

Je favorieten bekijken, doorzoeken en filteren

Om je favorieten te bekijken, klik je op het hartvormige Favorieten-icoontje boven aan Etsy.com.

Vanuit je Favorieten kun je het zoekveld boven aan je Favorieten gebruiken om te zoeken op een van je favorieten.

Je kunt je favorieten ook filteren door te klikken op Filters naast de zoekbalk. Je kunt filteren op items die momenteel beschikbaar zijn of items met een speciale aanbieding, zoals een uitverkoop.

Je favorieten en lijsten privé maken

Kiezen of je je favorieten en lijsten privé of openbaar wilt maken:

1. Op Etsy.com, klik je op Jij.
  2. Klik op Favorieten. Zoek de sectie of lijst die je wilt aanpassen.
  3. Klik op Bewerken.
  4. Kies de door jou gewenste privacy-instellingen.
  5. Klik op Opslaan.

Waarom ontbreekt een item in mijn favorieten?

Dit zijn de meest voorkomende redenen waarom een item uit je Favoriete items of lijsten kan verdwijnen:

• De verkoper heeft het item uit de shop verwijderd.
  • De verkoper heeft de shop gesloten.
  • Etsy heeft het item of de shop verwijderd vanwege het schenden van het sitebeleid.

Uitverkochte items verschijnen nog wel in je favorieten en lijsten. Als je een uitverkocht item wilt kopen, neem je contact op met de verkoper om te kijken of er een ander gelijksoortig item beschikbaar is.