Wat is de status van mijn bestelling?

Je kunt de status van je bestelling checken op de pagina met Aankopen op Etsy.com of de Etsy app. Met de Etsy app, kun je updates krijgen als je bestelling wordt verzonden en, nog beter, wanneer deze is afgeleverd.

Download de app

Op de pagina Aankopen zie je naast de bestelling de verzendstatus:

• Niet verzonden: De verkoper heeft de bestelling nog niet verzonden of de bestelling niet geüpdatet op Etsy.
  • Verzonden: De verkoper heeft de bestelling als verzonden gemarkeerd.
  • Onderweg: De verkoper heeft een trackingnummer toegevoegd en het pakket heeft de verzendlocatie verlaten.

Als de verkoper trackinginformatie heeft toegevoegd, zie je Volg pakket onder de verzendstatus. Klik op Volg pakket voor trackingupdates van de verzendmaatschappij.

Als je bestelling nog Niet verzonden is, kun je contact opnemen met de verkoper om te informeren naar de status van de bestelling.

Als je bestelling is Verzonden of Onderweg is, kun je je bestelling volgen als je een trackingnummer hebt.Lees meer over het volgen van je bestelling.

Je bestelling opzoeken:

1. Log in op Etsy.com of de Etsy app.
  2. Klik op het Jouw account icoon.
  3. Klik op Aankopen en recensies.
  4. Zoek je bestelling op de Aankopen pagina. In de app tik je op je bestelling om deze te bekijken.

Ik heb geen Etsy account

Als je niet over een Etsy account beschikt, krijg je een e-mail als je bestelling is verzonden. Als je contact wilt opnemen met de verkoper, kun je direct reageren op de e-mail die je hebt ontvangen bij aankoop van je bestelling.

Wie is de verkoper?

Alle items op Etsy.com worden verkocht door onafhankelijke verkopers. Lees meer over de manier waarop Etsy werkt.