Betalen met Google Pay

Google Pay is een mobiele betaaldienst voor kopers.

Kopers moeten de Google Pay app op hun telefoon installeren en gebruikmaken van een van Google Pay’s deelnemende banken en ondersteunde creditcards.

Je kunt betalen met Google Pay als je shopt met Etsy’s mobiele app. Om een item met Google Pay te kunnen betalen, moet de shop waar je iets koopt aangemeld zijn voor Etsy Payments. Zodra je creditcard is gelinkt aan Google Pay op je apparaat, wordt dit de standaard betaalmethode als je shopt met de Etsy app.

Betalen met Google Pay:

1. Open de Etsy app.
  2. Plaats de items die je wilt kopen in je winkelwagen.
  3. Tik op Winkelwagen.
  4. Onder Hoe je gaat betalen, tik je op Kopen met Google Pay.
  5. Tik op Naar betalen.
  6. Controleer je betaalmethode en bezorgadres.
  7. Tik op Plaats bestelling.

Google Pay verkoper accepteren

Verkopers die zijn aangemeld voor Etsy Payments, kunnen automatisch ook betalingen ontvangen van kopers die met Google Pay willen betalen.

Deze betalingen worden op je factuur en in Betaalrekening van de Shop weergegeven als voldaan via Etsy Payments.

Google Pay is onderdeel van Etsy Payments en dezelfde transactiekosten zijn van toepassing. Deze kosten verschillen per land.