Verzendupgrades aan je shop toevoegen

Met verzendupgrades kun je kopers meer verzendopties aanbieden. Kopers kunnen bij het afrekenen in hun winkelwagen aangeven of ze deze opties willen. Verzendupgrades inschakelen:

1. Log in op Etsy.com.
  2. Klik op Shopmanager.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Verzendinstellingen.
  5. Klik op de tab Tarieven & upgrades.
  6. Klik op Aanzetten onder Verzendupgrades.

Na het aanzetten van verzendupgrades kun je deze toevoegen aan specifieke lisitings of verzendprofielen.

Verzendupgrades aan een listing toevoegen:

1. Log in op Etsy.com.
  2. Klik op Shopmanager.
  3. Klik op Listings.
  4. Klik op Een listing toevoegen of klik op een bestaande listing.
  5. Scroll naar de sectie Verzenden en stel je verzendkosten in op Ik vul handmatig vaste kosten in. Je kunt ook een bestaand verzendprofiel kiezen. Lees meer over het toevoegen van voorberekende verzendprofielen.
  6. Nadat je de juiste verzendinfo hebt ingevuld, scroll je naar de sectie verzendupgrades en selecteer je Verzendupgrade toevoegen.
  7. Vul je informatie voor de verzendupgrade in.
  8. Klik op Bewaar als verzendprofiel.

Bij het toevoegen van verzendupgrades kun je een binnenlandse upgrade, een internationale upgrade,  of beide toevoegen. De prijs van een upgrade bepaal je helemaal zelf  en kan ook USD 0 zijn.

Opmerking: De kosten die je instelt voor een verzendupgrade worden toegevoegd aan de basisverzendkosten die je hebt ingesteld. Kopers zien in hun winkelwagen het totaal van beide bedragen en de naam van jouw upgrade.

Verzendupgrades aan een verzendprofiel toevoegen:

Je kunt ook verzendupgrades toevoegen als je een profiel in je verzendinstellingen aanmaakt.

1. Log in op Etsy.com.
  2. Klik op Shopmanager.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Verzendinstellingen.
  5. Kies de tab Verzendprofielen.
  6. Klik op Verzendprofiel toevoegen.
  7. Selecteer Ik vul handmatig vaste kosten in in het dropdown menu in de sectie verzendkosten.
  8. Scroll naar de sectie Verzendupgrades en selecteer Verzendupgrade toevoegen.
  9. Vul je informatie voor de verzendupgrade in.
  10. Klik op Bewaar als verzendprofiel.