Cadeaulijsten

Maak een cadeaulijst aan om je familie en vrienden te helpen bij het kopen van jullie favoriete items voor jullie grote dag.

Meer informatie over cadeaulijsten:

Cadeaulijst aanmaken

Items toevoegen aan je cadeaulijst

Cadeaulijst inzien

Cadeaulijst publiceren

Andere algemene vragen

Cadeaulijst aanmaken

Je cadeaulijst aanmaken:

1. Log in op je Etsy account.
  2. Ga naar Etsy.com/registry.
  3. Klik op Maak verlanglijst voor bruiloft.
  4. Selecteer de datum van je bruiloft of evenement.
  5. Je kunt nu items gaan toevoegen aan je cadeaulijst!

Hoewel het een verlanglijst voor een bruiloft wordt genoemd, kun je voor ieder evenement een cadeaulijst aanmaken.

Het is geen probleem als de datum van het evenement nog niet vastligt: je kunt deze op ieder moment aanpassen.

Terug naar boven

Items toevoegen aan je cadeaulijst

Item aan je cadeaulijst toevoegen:

1. Doorzoek Etsy op een item dat je aan je lijst wilt toevoegen.
  2. Klik op het item om de details te bekijken.
  3. Klik op het hartje bij de itemafbeelding. Je item wordt dan aan je Favoriete items toegevoegd.
  4. Klik op Aan lijst toevoegen in het pop-upmenu onder aan het scherm.
  5. Selecteer je verlanglijst. Dit item staat nu op jouw verlanglijst!

Voor eventuele specifieke wensen kun je bij ieder item een bericht voor de verkoper toevoegen:

1. Zoek het item op in je Verlanglijst.
  2. klik op Voeg bericht toe aan shop onder de shopnaam en -titel.

Je kunt max. 100 items toevoegen aan je verlanglijst.

Terug naar boven

Cadeaulijst inzien

Je kunt je cadeaulijst altijd bekijken op de Verlanglijst-pagina.

Hier kun je:

• Items verwijderen en aanpassen
  • De info van je lijst wijzigen
  • De zichtbaarheidsinstellingen van je lijst aanpassen
  • Een opmerking voor een shop toevoegen
  • Je cadeaulijst met anderen delen

Terug naar boven

Cadeaulijst publiceren

Als je klaar bent om je cadeaulijst te delen:

1. Klik je boven aan de pagina van je Cadeaulijst op Delen.
  2. Bevestig je trouwdatum.
  3. Deel de namen van jou en je partner. Je partner hoeft geen Etsy account te hebben. Als hij of zij wel een account heeft, hoef je dit niet aan je lijst te koppelen.
  4. Kies een afleveradres voor de cadeaus. Je kunt een adres kiezen dat je al eerder hebt gebruikt, of een nieuw adres invullen. Tijdens het afrekenen krijgen kopers de optie om naar dat adres, of hun eigen adres te verzenden.
  5. Vink het vakje naast Maak mijn verlanglijst vindbaar op Etsy aan, als je wilt dat vrienden en familie deze in onze cadeaulijsten-zoekfunctie kunnen vinden.

Na publicatie kun je deze delen met anderen:

• Via een directe link
  • Facebook
  • Twitter
  • Embeddable HTML code
  • Of printbare kaarten

Terug naar boven

Andere algemene vragen

Hoe verwijder ik mijn cadeaulijst?

Rechts op de pagina van je Cadeaulijst zoek je het Info-veld op, en klik je op Aanpassen. Je kunt je cadeaulijst verwijderen met de link rechtsonder in het scherm dat verschijnt.

Zodra je een cadeaulijst verwijderd hebt, kun je deze niet meer herstellen.

Wat houdt het in als een item “niet beschikbaar” is in mijn cadeaulijst?

Als een item op je cadeaulijst niet beschikbaar is, is het verkocht, verlopen of van de site verwijderd.

Items die niet beschikbaar zijn, zijn niet in je openbare cadeaulijst te zien, maar je ziet ze wel op je eigen pagina van de Cadeaulijst.

Weten verkopers dat een aankoop uit een cadeaulijst gekozen is?

Ja! Dit staat op de bevestigingsbon van zowel de koper als de verkoper.

Terug naar boven