Recensies deleten of wijzien

Etsy recensies bestaan uit een sterrenwaarderingssysteem en een geschreven recensie. Laat je een recensie achter op de Etsy app, dan kun je ook een foto van je aankoop toevoegen.

Hoewel je een recensie niet kan verwijderen, kan je de sterren beoordeling (in de Etsy app), de foto, en het geschreven gedeelte wel zo vaak als je wilt aanpassen. Dit kan tijdens de hele periode waarin je de recensie kan doen. Dit artikel geeft meer uitleg.

Let op: laat je een recensie van 3 sterren of minder achter en volgt een reactie van de verkoper, dan kun je de recensie niet wijzigen, zelfs niet al de verkoper zijn reactie verwijdert.

Op Etsy.com

Ga naar Jij > Aankopen en recensies. Vind je bestelling en klik op Edit recensie

Op de Etsy app voor iOS en Android

Op de iOS app, klik op Jij > Aankopen & Recensies.

Bij de Android app selecteer je het drie-lijnige menu en dan Aankopen.

Vind je bestelling en selecteer Pas recensie aan. Ben je een foto aan het wijzigen voor een vijfsterren recensie, dan kun de de foto ook aanpassen. Verlaag je de recensie van 5 sterren, dan wordt de foto automatisch verwijderd en moet je een recensie van minimaal 5 woorden achterlaten.

Leer meer over Etsy’s Recensie-systeem.