Waarom kan ik mijn bestelling niet vinden in mijn account?

Je kunt de bestellingen die je hebt gedaan met je Etsy account vinden op je Aankopen pagina:

1. Op Etsy.com of de Etsy app, klik je op  Jij.
  2. Klik op Aankopen en recensies.
Als je een bestelling niet kunt vinden op je Aankopen pagina, kan het zijn dat je:

Hoe kun je checken of je met een ander Etsy account hebt besteld?

Checken of je met een ander Etsy account hebt besteld:

1. Op Etsy.com, klik je op  Jij.
  2. Klik op Accountinstellingen.
  3. Scroll naar beneden om te kijken welk e-mailadres bij dit account hoort.
  4. Klik op Jij, en daarna opAfmelden.
  5. Klik opLog in en probeer met een van je andere e-mailadressen in te loggen. Als je hebt betaald met PayPal, heb je misschien je PayPal adres gebruikt om een account aan te maken. Misschien moet je je wachtwoord opnieuw instellen. Als het e-mailadres niet aan een Etsy account gekoppeld is, zie je een foutmelding.
  6. Klik op Jij, en daarna op Aankopen om te checken of je met dit account de bestelling hebt gedaan.

Hoe claim je een bestelling die je als gast hebt betaald?

Een bestelling claimen die je als gast hebt betaald:

1. Open je e-mailinbox. Als je met PayPal hebt betaald, heb je misschien je PayPal e-mailadres gebruikt voor je aankoop en moet je in je inbox kijken naar dit e-mailadres.
  2. Zoek de e-mailbevestiging die je hebt ontvangen bij het plaatsen van je bestelling. Deze e-mail is verzonden door transaction@etsy.com.
  3. Klik op het bestelnummer in de eerste regel van je bevestiging.
  4. Je wordt gevraagd om in te loggen of een Etsy account aan te maken.
  5. Je bestelling wordt automatisch aan je nieuwe Etsy account gekoppeld.

Lees meer over het claimen van gastbestellingen.