Je Etsy bestelling volgen

Je kunt de verzendstatus van je bestelling checken op Etsy.com of de Etsy app. Als de verkoper trackinginformatie heeft toegevoegd kun je checken wanneer je bestelling aankomt.

Met de Etsy app, kun je updates krijgen als je bestelling wordt verzonden en, nog beter, als deze is geleverd.

Download de app

Om je aankoop te volgen:

1. Log in op Etsy.com of de Etsy app. Heb je geen Etsy account, lees dan hoe je je bestelling kunt volgen.
  2. Klik op het Jouw account icoon.
  3. Klik op Aankopen en recensies.
  4. Zoek je bestelling op. In de Etsy app, tik je op je bestelling.
  5. e ziet de verzendstatus rechts naast je bestelling:
  • Niet verzonden: De verkoper heeft de bestelling nog niet verzonden of de bestelling niet geüpdatet op Etsy.
  • Verzonden: De verkoper heeft de bestelling als verzonden gemarkeerd.
  • Onderweg: De verkoper heeft een trackingnummer toegevoegd en het pakket heeft de verzendlocatie verlaten.
  • Volg pakket: Als de verkoper een trackingnummer heeft toegevoegd, zie je Volg pakket. Klik op Volg pakket voor meer trackingupdates.

Je kunt de verzendinformatie ook zien in de e-mails met verzendnotificaties voor je bestelling. Klik op Volg pakket in de notificatie om de status van je levering te bekijken.

Waarom was er geen trackinginformatie beschikbaar voor mijn bestelling?

Niet alle verzendmethodes voegen trackinginformatie toe. Je kunt contact opnemen met de shop om te kijken of er trackinginformatie voor je bestelling beschikbaar is.

Waar is mijn bestelling?

Als je meer vragen hebt over je zending of als er geen trackinginformatie beschikbaar is neem je voor hulp contact op met de verkoper.

Track your order without an Etsy account

Wanneer je als gast een aankoop hebt afgerekend, ontvang je zodra je bestelling is verzonden een bevestigingsmail. Als je verkoper een trackingnummer heeft toegevoegd, kun je boven aan de e-mail klikken op Volg je Pakket.

Bij vragen aan de verkoper kun je contact met hem of haar opnemen door te reageren op de e-mail met je factuur die je na je aankoop ontving.