Een bestelling claimen die je als gast hebt betaald

De meeste items op Etsy kun je kopen zonder een account aan te maken. Als je een item als gast hebt gekocht en een account wilt aanmaken, kun je die bestelling claimen.

Je moet een Etsy account aanmaken en je bestelling claimen als je een zaak op Etsy wilt openen.

Een bestelling claimen die je als gast hebt betaald:

1. Open je e-mailinbox.
  2. Zoek de e-mailbevestiging die je hebt ontvangen bij het plaatsen van je bestelling. Deze e-mail is verzonden door transaction@etsy.com.
  3. Klik op het bestelnummer in de eerste regel van je bevestiging.
  4. Volg de stappen om in te loggen of een Etsy account aan te maken.
  5. Je bestelling wordt automatisch aan je nieuwe Etsy account gekoppeld.

Opmerking: De account die je aan je gastbestelling koppelt, moet hetzelfde e-mailadres hebben als het adres dat je hebt gebruikt voor je gastbestelling.

Als je een probleem met een Etsy bestelling ondervindt, neem je eerst contact op met de verkoper. Je kunt contact met je verkoper opnemen door te reageren op de e-mail met je factuur die je na je aankoop ontving.

Als je je e-mail met factuur niet kunt vinden

Controleer eerst even je spam/junk folder; misschien is hij daarin beland. Je kunt ook je e-mailinbox doorzoeken op e-mails van transaction@etsy.com.

Als je deze niet kunt vinden, klik je op Neem contact op met support onder aan deze pagina om in contact te komen met Etsy Support.

Als je problemen ondervindt met het claimen van je bestelling

Je maakt gebruik van de Etsy App

Het claimen van een bestelling kan alleen worden gedaan via Etsy.com op een desktop of mobiel apparaat. Als je een mobiel apparaat gebruikt, moet je eerst uitloggen bij de app:

• Open de Etsy app.
  • Tik op het Jouw account icoon.
  • Tik op Instellingen.
  • Tik op Afmelden.
  • Ga naar de e-mail van je bestelbevestiging.
  • Klik op het bestelnummer in de eerste regel van je bevestiging.
  • Volg de stappen om in te loggen op je Etsy account.
  • Je bestelling wordt automatisch aan je Etsy account gekoppeld

Je ziet een foutmelding die vertelt dat je geen toestemming hebt voor toegang tot deze pagina

Misschien ben je ingelogd met het verkeerde e-mailadres. Log uit bij Etsy en probeer in te loggen bij het account dat bij je bestelling hoort.

Er gebeurt niets als je op de claimlink klikt

Kijk of je de link in de e-mail met de bestelbevestiging hebt geklikt. Je kunt niet claimen van andere e-mailnotificaties die je ontvangt, zoals verzendupdates en meldingen van nieuwe Berichten.