Ik kan een bestelling die ik als gast betaald heb niet claimen

De meeste items op Etsy kun je kopen zonder een account aan te maken. Als je een item als gast hebt gekocht en een account wilt aanmaken, kun je die bestelling claimen.

1. Open de inbox van je e-mail.
  2. Zoek de e-mailbevestiging die je hebt ontvangen bij het plaatsen van je bestelling. Deze e-mail is verzonden door transaction@etsy.com.
  3. Selecteer Bekijk je bestelling.
  4. Volg de stappen om in te loggen op je Etsy account of om er een aan te maken. Het account dat je aan je gastbestelling koppelt, moet hetzelfde e-mailadres hebben als het adres dat je hebt gebruikt voor je gastbestelling. Je bestelling wordt automatisch aan je Etsy account gekoppeld.
  5. Zodra je je bestelling hebt geclaimd, kun je de bestelling kiezen en voor contact opnemen met de verkoper voor hulp.

Als je een probleem met een Etsy bestelling ondervindt, neem je eerst contact op met de verkoper. Je kunt contact met je verkoper opnemen door te reageren op de e-mail met je factuur die je na je aankoop ontving.

Als je je e-mail met factuur niet kunt vinden

Controleer eerst even je spam/junk folder; misschien is hij daarin beland. Je kunt ook je e-mailinbox doorzoeken op e-mails van transaction@etsy.com.

Als je gebruik maakt van de Etsy app

Het claimen van een bestelling kan alleen worden gedaan via Etsy.com op een desktop of mobiel apparaat. Als je een mobiel apparaat gebruikt, moet je eerst uitloggen bij de app:

1. Open de Etsy app.
  2. Tik op Jij.
  3. Tik op Instellingen.
  4. Tik op Afmelden.
  5. Ga naar de e-mail van je bestelbevestiging.
  6. Klik op het bestelnummer in de eerste regel van je bevestiging.
  7. Volg de stappen om in te loggen op je Etsy account.
  8. Je bestelling wordt automatisch aan je Etsy account gekoppeld

Ik zie een foutmelding die vertelt dat ik geen toestemming hebt voor toegang tot deze pagina

Misschien ben je ingelogd met het verkeerde e-mailadres. Log uit bij Etsy op alle browsers en apparaten en probeer in te loggen bij het account dat bij je bestelling hoort.

Er gebeurt niets als ik op de link in de transaction e-mail klik

Kijk of je de link in de e-mail met de bestelbevestiging hebt geklikt. Je kunt niet claimen van andere e-mailnotificaties die je ontvangt, zoals verzendupdates en meldingen van nieuwe Berichten.

Ik ondervind nog steeds problemen

Als je nog steeds problemen ondervindt bij het claimen van je bestelling, kun je voor hulp contact opnemen met Etsy Support.

Neem contact op met support