Mijn account is beperkt door Etsy Security

Als je probeert aan te melden en je een foutmelding krijgt, kan het zijn dat ons veiligheidsteam tijdelijk de toegang tot dit account heeft beperkt.

Dit hebben we gedaan om jou te beschermen en het zekere voor het onzekere te nemen. Het hoeft niet te betekenen dat je account gehackt of gecompromitteerd is.

Het betekend ook dat je een nieuw wachtwoord moet maken om je weer aan te kunnen melden op je account.

1. Klik hier en vul het e-mailadres in dat bij ons in de bestanden staat.

2. Nadat je op Versturen geklikt hebt, ontvang je een e-mail met een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

3. Als je op deze link klikt word je doorgestuurd naar een Etsy-pagina waar je een nieuw wachtwoord voor je account kan aanmaken.

4. Dan ontvang je een tweede e-mail om je te laten weten dat je wachtwoord is veranderd.

Als je de e-mail niet ontvangt moet je je spam/junk folder even controleren; misschien is hij daarin beland.

Zodra je weer aangemeld bent, controleer je of er zonder jouw toestemming geen persoonlijke info is aangepast, zoals financiele info of verzendadres.

Meer over hoe je jouzelf en je persoonlijke info op Etsy kan beschermen.

Als het toegang tot je account krijgen niet lukt, neem je contact met ons op.