Een account op Etsy aanmaken

Welkom op Etsy! We helpen je graag lid van onze community te worden.

Registratie is gratis. Zodra je een Etsy account hebt, kan je:

• Items als favorieten kiezen

• Berichten in de community posten

• Etsy's on-site communicatiesysteem Berichten gebruiken

Volg de volgende stappen om aan de slag te gaan:

Stap 1: Lees Etsy's Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid

Stap 2: Klik boven aan de pagina op Registreer

Stap 3: Vul het formulier in

Stap 4: Controleer je e-mail en bevestig

Opmerking: Als je een in de VS gevestigde Etsy member bent hoef je je e-mailadres niet te bevestigen. Sla deze stap over.

Je moet binnen een paar minuten een e-mail van registration@etsy.com ontvangen. Klik in de mail op de knop om je account te bevestigen.

Als je de bevestigingsmail niet ziet:

• Controleer of hij in je spam of junk folder terecht is gekomen.

• Gebruik je Gmail? Kijk dan in de tabs Sociaal en Reclame.

• Voeg registration@etsy.com toe aan je e-mailcontacten en stuur de mail nogmaals: Bevestigingse-mail opnieuw versturen.

Stap 5: Inloggen op Etsy

Ga naar www.etsy.com en klik boven aan de pagina op Log in.

Als je wilt kun op je op de pagina van je openbare profiel een profielfoto aan je account toevoegen en je biografie invullen.

Wil je een shop openen? Klik dan onder aan de pagina op Open een Shop.

Als je problemen ondervindt, neem je contact met ons op met behulp van de contact-link onderaan deze pagina. We staan voor je klaar.