Een account op Etsy aanmaken

Welkom bij Etsy! We helpen je graag lid van onze community te worden.

Registratie is gratis. Zodra je Etsy account bevestigd is, kun je:

• Items aan je favorieten toevoegen
  • Berichten in de community posten

Volg de volgende stappen om aan de slag te gaan:

Stap 1: Lees Etsy's Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid

Stap 2: Klik op Registreer boven aan de site

Stap 3: Vul het formulier in

Stap 4: Check je e-mail en klik om te bevestigen

Je moet binnen een paar minuten een e-mail van registration@etsy.com ontvangen. Klik in de mail op de knop om je account te bevestigen.

Als je de bevestigingsmail niet ziet:

• Controleer of deze in je spam- of junkmail folder is beland
  • Gebruik je Gmail? Kijk dan ook in de tabs Sociaal en Reclame

Stap 5: Log in op Etsy

Ga naar www.etsy.com en klik boven aan de pagina op Log in.

Als je wilt kun op je op de pagina van je openbare profiel een profielfoto aan je account toevoegen en je biografie invullen.

Wil je een shop openen? Klik dan onder aan de pagina op Open een Shop.

Als je problemen ondervindt, neem je contact met ons op met behulp van de contact-link onder aan deze pagina. We staan voor je klaar.

Problemen met het aanmaken van een account

Onthoud dat je als gast kunt betalen in plaats van een account aan te maken als je op Etsy wilt kopen.

Als je geen account kunt aanmaken, kan dit komen doordat een firewall je toegang verhindert tot bepaalde websites en functies. Zo kunnen bibliotheken, bedrijven of openbare wifi beperkingen hebben ingesteld voor je activiteiten op hun verbinding.

Probeer een account aan te maken via een andere internetverbinding, of als je een mobiel toestel gebruikt, gebruik je je mobiele data-abonnement voor toegang tot Etsy.

Als het probleem blijft optreden, kan het zijn dat het e-mailadres niet geschikt is voor het aanmaken van een Etsy account.

Als dat het geval is, kun je met een ander e-mailadres registreren.