Woordenlijst Statistieken

Belangrijke gegevens
ViewsHet aantal keer dat iemand een listingpagina of shoppagina laadt
BezoekenHet aantal mensen dat naar je shop en listings heeft gekeken
BestellingenHet totale aantal verkopen (niet het aantal verkochte items)
OmzetJe bruto verkopen: het totaal van al je bestellingen, minus verzending en belastingen
ListingviewsHet aantal keer dat je listings zijn bekeken
Jaar op jaarEen vergelijking tussen nu en vorig jaar voor de periode en de gegevens die je bekijkt

Verkeersbronnen
Etsy.comBezoeken vanaf andere pagin's op Etsy.com, inclusief Etsy Zoeken
Externe zoekopdrachten Bezoeken vanaf Google, Yahoo, Bing en andere zoekmachines
Social media Bezoeken vanaf Instagram, Facebook, Pinterest en andere social media websites
Etsy App en Direct Bezoeken van mensen die jouw URL hebben ingevoerd in hun browser, je pagina in hun bookmarks hebben gezet of een link hebben aangeklikt in een e-mail, instant message of mobiele app
Anders Bezoeken van blogs, nieuws en alle andere websites die verkeer naar jouw shop sturen

Periode
VandaagMiddernacht tot nu
GisterenMiddernacht tot middernacht gisteren
Afgelopen 7 dagenAfgelopen 7 dagen m.u.v. vandaag
Afgelopen 30 dagenAfgelopen 30 dagen m.u.v. vandaag
AllesGegevens gaan terug tot januari 2013
Custom Gekozen periode

Lees hier meer over Statistieken.