Een digitaal item in je Etsy shop plaatsen

Digitale items zijn items die de koper direct kan downloaden. Het plaatsen van een digitaal item is vergelijkbaar met het listen van andere items op Etsy.

Volg de instructies voor het plaatsen van een item op Etsy en kies Digitaal item onder Type. De enige extra stap voor het plaatsen van een digitaal item is het toevoegen van bestanden aan je listing.

Bestanden toevoegen aan je digitale listing

Bij het plaatsen van een digitaal item moet je de bestanden uploaden die de koper aanschaft. Je kunt tot vijf digitale bestanden toevoegen. De maximale grootte van elk bestand is 20 MB. We ondersteunen momenteel de volgende bestandsformaten:

Audio

• .mpeg
  • .mp3

Afbeelding

• .gif
  • .jpeg
  • .png
  • .tiff
  • .bmp
  • .pdf

Tekst

• .txt

Er zal een lijst van geüploade bestanden te zien zijn, met naam, grootte en uploaddatum. De bestandsnamen die jij ziet zijn dezelfde als die je kopers zien. Nadat je het bestand het geüpload, kun je de naam niet meer wijzigen, dus zorg dat de namen van je bestanden meteen correct zijn.

Bestandsnamen mogen maximaal 70 alfanumerieke tekens bevatten. Dit mogen cijfers, nummers, punten, underscores of koppeltekens zijn.

Voeg een bericht aan kopers toe

Je kunt een bericht voor kopers toevoegen dat op alle digitale bestanden in je shop van toepassing is. Na de aankoop zien een koper dit bericht op Downloads-pagina.

Kan ik variaties aanbieden voor mijn digitale items?

Nee, voor digitale items kun je geen variaties aanbieden.

Een bestand verwijderen

Als je een bestand wilt verwijderen, klik je op de X naast de listing tijd/datum. Je kunt bestanden op ieder gewenst moment verwijderen.