Je Over de Shop-pagina

Je Over de Shop-pagina is de plek waar je het verhaal van je shop kunt delen. Shoppers kunnen meer lezen over je creatieve proces, het verhaal achter je producten en eventuele teamleden en samenwerkingspartners.

Deel het verhaal van je shop via een video of foto's die je werkplek of proces laten zien. Je kunt ook social media-handles, shopleden en productiepartners toevoegen.

Hoe pas je je Over de shop-pagina aan?

Je Over de shop-pagina aanpassen:

1. Op Etsy.com, klik je op Shopmanager.
  2. Klik op het potloodicoontje naast je shopnaam onder Verkoopkanalen.
  3. Scroll omlaag naar de sectie Over de shop

Kopers kunnen je Over de Shop-pagina vinden door boven aan je homepage op Over te klikken, of door op je homepage naar beneden te scrollen.

Als je shop nog niet open is, moet je eerst je shop openen om een Over de Shop-pagina te kunnen toevoegen.

Hoe deel je het verhaal van je shop?

De Etsy community waardeert openheid en duidelijkheid. We moedigen je aan om het verhaal van je Etsy shop te delen door info over de members en het proces achter je Etsy shop te vertellen. Dit helpt shoppers om een band en vertrouwen met jou en je shop op te bouwen.

• Shopfilmpje:Upload een video om shoppers een kijkje achter de schermen van je proces, werkplek, materialen, team of welk ander aspect van je shop dan ook te geven. Lees meer over het toevoegen van een shopvideo.
  • Foto's: Geef kopers met behulp van foto's een kijkje in je onderneming. Laat je creatieve proces of je werkplek zien. Afbeeldingen kunnen in .jpg, .png, of .gif formaat zijn, en maximaal 2 MB. Je mag elk formaat uploaden, maar foto's zullen naar 760 x 428 pixels bijgesneden worden.
  • Titel verhaal: Vat jouw shop in één zin samen. Waar staan jij en je shop voor?
  • Verhaal: Dit is jouw kans om echt contact met de community te maken! Vertel hoe je onderneming begonnen is, welke impact het op je leven heeft gehad en hoe je de toekomst ziet. Je hebt daar 5000 tekens voor, dus we raden je aan om zoveel mogelijk leuke feitjes en verhalen te delen als je maar kunt bedenken.

Deel links van internet

Vertel kopers meer over jouw onderneming door links naar jouw Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, website of blog toe te voegen.

Shoplinks toevoegen:

1. In Verhaal van de Shop, scroll je naar beneden, naar Shoplinks.
  2. In het dropdownmenu Type Link selecteer de site waarnaar je wilt linken.
  3. Zet de link in het veld Link URL

Als je dat gedaan hebt, selecteer je Opslaan of Nog een link toevoegen.

Laat zien wie de members van jouw shop zijn

Onder Shopmembers vermeld je iedereen die bij jou in dienst is en betrokken is bij het maken van je items of het beheer van je shop. Dit is essentieel voor jouw presentatie op het platform. Lees meer over rollen van shopmembers.

Productiepartners toevoegen

Op Etsy is een productiepartner een bedrijf of persoon (die niet deel uitmaakt van je Etsy shop) dat/die je helpt om de items te produceren op basis van jouw ontwerpen. Alle productiepartners die met jou samenwerken worden hier getoond.

Deze sectie kan niet via Shop aanpassen gewijzigd worden, maar via je listings. Lees meer over het toevoegen van productiepartners.

Als je een partner aan een van je listings toevoegt, verschijnt de naam of omschrijving van deze partner, de locatie en de beschrijving van je samenwerking.