Je Over de shop-pagina

Je Over de Shop-pagina is de plek waar je het verhaal van je shop kunt delen. Shoppers kunnen hier meer over je creatieve proces en partners of medewerkers te weten komen.

Voeg een filmpje toe, upload vijf foto's van je werkplek of je werkproces, en vertel het verhaal van je shop.

De Basis

Verhaal van de shop

Shopmembers

Productiepartners

De Basis

Kopers kunnen je Over de Shop-pagina vinden door boven aan je homepage op Over te klikken, of door op je homepage naar beneden te scrollen.

Als je shop nog niet open is, moet je eerst je shop openen om een Over de Shop-pagina toe te kunnen voegen.

Als je shop open is, ga je naar de Shopmanager, klik je onder de Verkoopkanalen op het potloodicoontje naast je shopnaam. Scroll naar de Over de shop sectie. Let op: Je kunt ook met behulp van de Verkoop op Etsy app voor iOS en Android je Over de shop-sectie aanpassen.

Terug naar boven

Verhaal van de Shop

De Etsy community waardeert openheid en duidelijkheid. We moedigen je aan om door info over de members en het proces achter je shop te vertellen het verhaal van je Etsy shop te delen. Dit helpt je laten zien wat je allemaal doet.

Kop boven je verhaal

Vat jouw verhaal in één zin samen. Waar staan jij en je shop voor?

Verhaal

Dit is jouw kans om contact met de community te maken! Vertel hoe je onderneming begonnen is, welke impact het op je leven heeft gehad, en hoe je de toekomst ziet. Je hebt daar 5000 karakters voor, dus we raden je aan om zoveel mogelijk leuke feitjes en verhalen als je maar kunt bedenken te delen.

Shopfilmpje

Hier kun je een filmpje uploaden om shoppers een kijkje achter de schermen van je proces, werkplek, materialen, of welk ander aspect van je shop dan ook te geven. Meer over shopfilmpjes vind je in dit Help artikel.

Foto's

Geef kopers met behulp van foto's een beter beeld van je shop. Laat je creatieve proces of je werkplek zien. Afbeeldingen kunnen in .jpg, .png, of .gif formaat zijn, en maximaal 2 MB. Je mag elk formaat uploaden, maar foto's zullen naar 760 x 428 pixels bijgesneden worden.

Op de rest van het internet

Je kunt links naar je Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, website, of blog toevoegen door op het dropdown menu te klikken, te selecteren waar je naar toe gaat linken, en de link toe te voegen.

Houd er rekening mee dat je geen links mag plaatsen die kopers aansporen om via een andere website dezelfde items te kopen als die je verkoopt via Etsy. Dit wordt gezien als kostenontduiking en is verboden op Etsy. Lees meer in ons Kosten & Betalingenbeleid.

Terug naar boven

Shopmembers

Onder Shopmembers vermeld je iedereen die bij jou in dienst is en betrokken is bij het maken van je items of het beheer van je shop. Dit is essentieel om jezelf aan het platform te presenteren.

Terug naar boven

Productiepartners

Alle productiepartners die met jou samenwerken worden hier getoond. Een productiepartner is iedereen die je fysiek helpt bij het maken van je items, maar geen deel uitmaakt van je Etsy shop.

Let op: Deze sectie kan niet via Shop aanpassen gewijzigd worden.

Als je een partner aan een van je listings toevoegt, verschijnt de naam of omschrijving van deze partner, de locatie en je Info over je partner-beschrijving.

Lees meer over productiepartners en hoe je die samenwerking in je listings aangeeft.

Terug naar boven