Rapporteer een listing

Als je een item op Etsy te koop ziet die in strijd met Etsy’s beleid of Gebruiksvoorwaarden is, rapporteer deze dan alsjeblieft.

Rechtsonderaan de listingpagina kun je op Rapporteer dit item bij Etsy klikken.

Selecteer een reden en schrijf een opmerking.

• Etsy ontvangt dan een notificatie om het item te beoordelen.

• We zullen mogelijk contact met de verkoper opnemen of andere gepaste acties ondernemen.

• Dit process is vertrouwelijk. Etsy vertelt de member waartegen een rapportage is gedaan niet wie de rapportage heeft gedaan.

Je kunt ook een hele shop rapporteren met de link Rapporteer deze shop aan Etsy die links op de homepage van een shop staat.