Het e-mailadres van je Etsy-account wijzigen

Om je e-mailadres te wijzigen, ga je naar Accountinstellingen en wijzig je je informatie in de E-mail sectie:

1. Op Etsy.com, klik je op Jij.
  2. Klik op Accountinstellingen.
  3. Scroll omlaag naar de sectie E-mail en vul je nieuwe e-mailadres in op het Wijzig je e-mail-formulier.
  4. Klik op Wijzig e-mail
  5. Je krijgt op je nieuwe e-mailadres een bevestigingse-mail van  changeemail@mail.etsy.com. Klik op Bevestig je e-mail in de e-mail om de wijziging te voltooien.

Kan ik mijn e-mailadres wijzigen via de Etsy apps?

Nee, op dit moment kun je je e-mailadres alleen wijzigen op Etsy.com.

Als je je e-mailadres voor een ander Etsy-account wilt gebruiken

Een e-mailadres kan slechts aan één Etsy-account tegelijk gekoppeld zijn. Als het e-mailadres dat je wilt gebruiken nu aan een ander account is gekoppeld, wijzig je het e-mailadres van dat account naar een ander adres dat je verder niet gebruikt. Daarna kun je het e-mailadres van je huidige Etsy-account wijzigen.

Een account sluiten betekent niet dat dit e-mailadres voor een ander account gebruikt kan worden. Als je account is gesloten, kun je dit heropenen, en vervolgens het e-mailadres wijzigen naar een ander adres dat je verder niet gebruikt.

Als je een verkoper op Etsy bent en PayPal gebruikt

Als jij een verkoper op Etsy bent en je eigen PayPal-account gebruikt om betalingen te ontvangen, moet je het e-mailadres van je PayPal-account onafhankelijk van je Etsy-account e-mail wijzigen. Lees hoe je je PayPal-e-mailadres kunt wijzigen op Etsy.