Het e-mailadres van je Etsy-account wijzigen

Snel antwoord: je kunt je e-mailadres wijzigen door in te loggen op Etsy.com op een desktop of mobiel apparaat en naar Accountinstellingen te gaan.

Accountinstellingen

Om het e-mailadres op je Etsy-account te wijzigen:

1. Ga je op Etsy.com, naar Jouw account en selecteert dan Accountinstellingen.
  2. Scroll naar beneden naar de E-mail-sectie en vul je nieuwe e-mailadres in bij het Wijzig je e-mailadresformulier.
  3. SelecteerWijzig je e-mailadres
  4. Een venster met Voer beveiligingscode in verschijnt. Deze beveiligingscode wordt verzonden naar het e-mailadres dat momenteel in je Etsy-account staat. Zodra je de code hebt ontvangen, voer je deze in dit veld in.
  5. Selecteer Indienen

Nadat je je e-mailadres hebt gewijzigd, moet je 24 uur wachten voordat je het weer kunt wijzigen

Als je geen toegang hebt tot je oude e-mailadres, neem dan contact met ons op.

Je e-mailadres gebruiken voor een ander Etsy-account

Een e-mailadres kan slechts aan één Etsy-account tegelijk gekoppeld zijn. Als het e-mailadres dat je wilt gebruiken momenteel is gekoppeld aan een ander account, kun je:

1. Het e-mailadres van je oude account wijzigen in een ander adres dat je niet wilt gebruiken.
  2. Het e-mailadres dat je wil gebruiken, invullen bij je actieve Etsy-account.

Als je een account sluit, kun je dit e-mailadres niet gebruiken voor een ander account. Als je je account hebt gesloten, moet je:

1. Je account heropenen
  2. Het e-mailadres van je oude account wijzigen in een e-mailadres dat je niet van plan bent te gebruiken.
  3. Het e-mailadres dat je wil gebruiken, invullen bij je actieve Etsy-account.

Als je je eigen PayPal-account op Etsy gebruikt

Als je een verkoper op Etsy bent en je eigen PayPal-account gebruikt om betalingen te ontvangen, moet je het e-mailadres van je PayPal-account onafhankelijk van het e-mailadres van je Etsy-account wijzigen. Lees hoe je je PayPal-e-mailadres op Etsy kunt wijzigen.

Om een account aan te maken, klik je op Log in en daarna op Registreren boven aan iedere willekeurige Etsy-pagina.

Om je e-mailadres te wijzigen, ga je naar je Accountinstellingen en wijzig je je gegevens in de sectie E-mail.

Als je een foutmelding krijgt bij het registreren van een account of het wijzigen van je e-mailadres, is dit probleem afhankelijk van de situatie van je account:

Als je problemen ondervindt bij het registreren van je account, kun je proberen te registreren met een ander adres, vanaf een andere locatie, of via een ander Wi-Fi-netwerk. Als je gebruikmaakt van je telefoon kun je proberen je Wi-Fi uit te zetten en te registreren via je mobiele bundel.

Als deze opties niet werken, kan het zijn dat je niet kunt registreren met het e-mailadres dat je gebruikt omdat het misschien al bij een Etsy-account hoort. Probeer het in plaats daarvan met een ander e-mailadres dat nog niet aan een Etsy-account gekoppeld is.

Het kan zijn dat het e-mailadres dat je probeert te gebruiken gekoppeld is aan een bestaand Etsy-account. Dit kan ook gebeuren als het account gesloten of gedeactiveerd is en als je al ergens anders bent ingelogd (Google, Facebook, Apple) met je gewenste e-mailadres. Ook zien dat members soms problemen ondervinden bij het registreren van een nieuw Etsy-account, nadat ze hun e-mailadres hebben gebruikt om een gastbestelling af te ronden.

Controleer eventuele oude accountgegevens. Als je voor hulp contact met opneemt, voeg je alle gegevens van eventuele bestaande accounts of gastbestellingen toe. Zo kunnen we je accountgegevens opzoeken en je helpen gebruik te maken van je gewenste e-mailadres.