Je bio en profielfoto

Maak gebruik van je openbare profiel, zo komen andere Etsy leden meer over jou te weten.

Hoe vul ik mijn bio in?

Ga eerst naar Jij > Accountinstellingen > Openbaar profiel. Vul in het Over-veld je biografie in.

Vergeet niet om op te slaan als je klaar bent.

Gebruik je bio om:

• Jezelf voor te stellen
  • Je interesses, craft en hobby's te beschrijven.
  • Te vertellen over alles waarvan jij denkt dat het interessant is voor de Etsy community.

Let op: Heb je meer dan één Etsy account, dan moet je deze allemaal aan je openbare profiel voor elk van je accounts toevoegen.

Hoe voeg ik een profielfoto toe?

1. Log in op je Etsy-account.
  2. Ga naar Jij > Accountinstellingen > Openbaar profiel
  3. Klik op Bladeren of Kies bestand om de afbeelding op je computer te vinden.
  4. Selecteer een afbeelding om te gebruiken.
  5. Klik onder aan het scherm op Aanpassingen opslaan.

Let op: Ben je verkoper, dan verschijnt deze afbeelding op je website als jouw Shopeigenaar-foto.

Profielfoto tips

• De afbeelding moet minstens 400 x 400 pixels zijn en kleiner dan 10 MB.
  • Zorg ervoor dat je oorspronkelijke afbeelding vierkant is, anders komt je profielfoto vervormd op de website.
  • Je kunt je profielfoto niet verwijderen, maar je kunt deze altijd vervangen door een nieuwe.
  • Profielfoto's moeten een .jpg-, .png- of .gif-bestand zijn.