Je account heropenen

Om een gesloten account op Etsy te heropenen, klik je op Je account heropenen en vul je het e-mailadres dat bij het gesloten account hoort in:

Reopen your account

Daarna ontvang je een e-mail van Etsy met daarin een link waarmee je je account kan heropenen. Klik op die link om je account te heropenen.

Als je de e-mail niet ontvangt:

1. Kijk in je junk- of spamfolder. Gebruik je gmail? Kijk dan ook in de tabs Sociaal en Reclame.
  2. Als je de e-mail niet ziet verschijnen, controleer je je junk mail en voeg je "support@etsy.com" aan je safe list of contacten toe, zodat deze niet meer in de filters terecht komt.
  3. Vul dan opnieuw je e-mailadres in het formulier in.

Als je account door Etsy geschorst is

Controleer de inbox van je e-mail, daar zou je een notificatie van je schorsing moeten vinden. Als je de e-mail over de schorsing van je account niet kan vinden, controleer je je spam- of junkfolder. Je kan op de adressen waar die notificaties vaak mee verzonden worden zoeken:

• dispute-resolution@etsy.com
  • trust-and-safety@etsy.com
  • integrity@etsy.com
  • billing@etsy.com
  • noreply@etsy.com

Reageer rechtstreeks op de e-mail die je ontvangen hebt.

Als je geen relevante e-mail kan vinden, of als de e-mail die jij ontvangen hebt door noreply@etsy.com verstuurd is, neem je contact op met Etsy Support door onderaan deze pagina op Contact opnemen met support te klikken.