Je account heropenen

Om een gesloten account op Etsy te heropenen, klik je op Je account heropenen en vul je het e-mailadres dat bij het gesloten account hoort in:

Heractiveer je account.

Je ontvangt een e-mail van Etsy met daarin een link waarmee je je account kunt heropenen. Klik op die link om je account te heropenen.

Als je de e-mail niet ontvangt:

1. Kijk in je junk- of spamfolder. Gebruik je Gmail? Kijk dan ook in de tabs Sociaal en Reclame.
  2. Als je de e-mail niet ziet verschijnen, controleer je je junk mail en voeg je "support@etsy.com" aan je safe list of contacten toe, zodat deze niet meer in de filters terecht komt.
  3. Vul dan opnieuw je e-mailadres in het formulier in.

Als je account door Etsy geschorst is

Controleer de inbox van je e-mail, daar zou je een notificatie van je schorsing moeten vinden. Als je de e-mail over de schorsing van je account niet kunt vinden, controleer je je spam- of junkfolder. Je kunt op de adressen waar die notificaties vaak mee verzonden worden zoeken:

• dispute-resolution@etsy.com
  • trust-and-safety@etsy.com
  • integrity@etsy.com
  • billing@etsy.com
  • noreply@etsy.com

Reageer rechtstreeks op de e-mail die je ontvangen hebt.

Als je geen relevante e-mail kunt vinden, of als de e-mail die jij ontvangen hebt door noreply@etsy.com verstuurd is, neem je contact op met Etsy Support door onder aan deze pagina te klikken op Neem contact op met support.

Om een gesloten account op Etsy te heropenen, klik je op Je account heropenen en vul je het e-mailadres in dat bij het gesloten account hoort. Daarna ontvang je een e-mail van Etsy met daarin een link waarmee je je account kunt heropenen. Klik op de link om je account te heropenen.