Wachtwoord opnieuw instellen

Je wachtwoord opnieuw instellen

Als je je wachtwoord bent vergeten, volg je deze stappen om dit te resetten:

1. Ga naar de pagina Stel je wachtwoord opnieuw in.
  2. Vul het e-mailadres in dat bij je Etsy account hoort.
  3. Klik op Verzenden.
  4. Je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. In je e-mail inbox zoek je naar een e-mail van Etsy met het onderwerp Je wachtwoord opnieuw instellen.
  5. Klik in de e-mail op Stel je wachtwoord opnieuw in.
  6. Voer je nieuwe wachtwoord in en bevestig je nieuwe wachtwoord. Lees hoe je een veilig wachtwoord kunt aanmaken.
  7. Klik op Wachtwoord instellen.

Je ontvangt een e-mail van Etsy die de wijziging bevestigt.

Veelvoorkomende problemen bij het opnieuw instellen van je wachtwoord

Je hebt de e-mail om je wachtwoord te resetten niet ontvangen

Als je de e-mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord niet kunt vinden:

• Controleer of de e-mail zich in je spam/junk mail folder bevindt.
  • Gebruik je Gmail? Kijk dan ook in je tabs Sociaal en Reclame.
  • Voeg lostpassword@mail.etsy.com toe aan je adresboek of lijst met veilige afzenders. Probeer dan je wachtwoord nog een keer te herstellen.

Je hebt je wachtwoord opnieuw ingesteld en krijgt nog steeds geen toegang tot je account

Als je nog steeds niet kunt inloggen op je account na het opnieuw instellen van je wachtwoord, moet je:

• De meest recente e-mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord gebruiken. Alle e-mails met wachtwoorden verwijderen en nog een keer proberen je wachtwoord opnieuw in te stellen.
  • Bij het inloggen het juiste e-mailadres gebruiken.
  • De e-mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord naar het juiste e-mailadres sturen.
  • De opties "automatisch aanvullen" of "Blijf ingelogd" in je browser of op Etsy uitschakelen. De opgeslagen informatie kan verouderd zijn.
  • Accepteer cookies voor Etsy in je browserinstellingen.