Je Gebruikersnaam

Als je een Etsy account aanmaakt, wordt je gebruikersnaam automatisch gegenereerd. Je gebruikersnaam bestaat uit willekeurige letters en cijfers.

Als je je naam aan je Etsy profiel hebt toegevoegd, kan deze op de meeste plekken op de site je gebruikersnaam vervangen.

Je naam wijzigen op Etsy:

1. Log in op Etsy.com.
  2. Klik op Jij.
  3. Klik op Bekijk profiel.
  4. Klik op Pas profiel aan.
  5. Klik op Wijzig of verwijder naast Jouw naam.
  6. Klik op Wijzigingen opslaan.

Opmerkingen:

• Gebruikersnamen kunnen niet gewijzigd worden, behalve in het geval van gedocumenteerde juridische stappen (zoals inbreuk op een merknaam), en dit is voorbehouden aan Etsy.
  • In het verleden konden members hun eigen gebruikersnaam aanmaken.
  • Om je gebruikersnaam te zien, bekijk je je profiel via de stappen in dit artikel. De url van je profielpagina bevat je gebruikersnaam. Deze ziet er als volgt uit: etsy.com/people/[je gebruikersnaam].