Je Gebruikersnaam

Als je een Etsy-account aanmaakt, wordt je gebruikersnaam automatisch gegenereerd. Je gebruikersnaam bestaat uit willekeurige letters en cijfers.

Als je je naam aan je Etsy-profiel hebt toegevoegd, kan deze op de meeste plekken op de site je gebruikersnaam vervangen.

Je naam op Etsy wijzigen:

1. Log in op Etsy.com.
  2. Klik opJouw account.
  3. Klik op Je profiel bekijken.
  4. Klik op Profiel aanpassen.
  5. Klik op Wijzigen of verwijderen naast Je naam.
  6. Klik op Wijzigingen opslaan.

Opmerkingen:

• Gebruikersnamen kunnen niet gewijzigd worden, behalve in het geval van gedocumenteerde juridische stappen (zoals inbreuk op een merknaam), en dit is voorbehouden aan Etsy.
  • In het verleden konden members hun eigen gebruikersnaam aanmaken.
  • Om je gebruikersnaam te zien, bekijk je je profiel via de stappen in dit artikel.  De url van je profielpagina bevat je gebruikersnaam. Deze ziet er als volgt uit: etsy.com/people/[je gebruikersnaam].