Mijn account is gecompromitteerd

Als je het vermoeden hebt dat je Etsy account is gecompromitteerd of zonder jouw toestemming is gebruikt, volg je onderstaande instructies.

Als je toegang hebt tot je account

Is je account toegankelijk, verander dan je wachtwoord:

1. Op Etsy.com, klik je op Jij.
  2. Klik op Accountinstellingen.
  3. Scroll omlaag naar Wachtwoord en verander je Etsy wachtwoord. Lees meer over het wijzigen van je wachtwoord.

Als je hetzelfde wachtwoord gebruikt voor andere online accounts, raden we je aan gedeelde wachtwoorden die je online gebruikt te wijzigen. Dit geldt ook voor het wijzigen van het wachtwoord van het e-mailadres dat bij je Etsy account hoort.

We raden je aan je wachtwoord te wijzigen en tweestapsverificatie in te schakelen om je account extra te beveiligen. Tweestapsverificatie voor je Etsy account inschakelen:

1. Op Etsy.com, klik je op Jij.
  2. Klik op Accountinstellingen.
  3. Klik op Beveiliging.
  4. Onder tweestapsverificatie, schakel je de tweestapsverificatie van jouw voorkeur in.
  5. Klik op het tandwiel-icoon en volg de stappen om het instellen van de tweestapsverificatie te voltooien.

Als het e-mailadres van je Etsy account is gewijzigd

Als je e-mailadres is veranderd, hebben we een e-mail gestuurd naar je oude e-mailadres met instructies om deze wijziging ongedaan te maken. Als je niets gewijzigd hebt, volg je de instructies in die e-mail om het originele e-mailadres op je account te herstellen en je account te beveiligen. We raden je ook aan je wachtwoord te wijzigen en tweestapsverificatie in te schakelen om je account extra te beveiligen.

Als je geen toegang hebt tot je account

Is je account niet toegankelijk, laat dit dan weten aan Etsy Support zodat wij je kunnen helpen.

Neem contact op met Etsy Support

Als er een bestelling is geplaatst

Als er een bestelling is geplaatst waarvoor jij geen toestemming hebt gegeven, neem je contact op Etsy Support zodat wij je kunnen helpen.

Neem contact op met Etsy Support