Update je browser

Als je een gedateerde browser gebruikt, kan het zijn dat je problemen gaat ondervinden met het bekijken van Etsy.com. Sommige features zullen ook problemen opleveren. Voor een optimale Etsy ervaring raden we je aan om je browser up to date te houden.

Wat is een browser?

Een browser is een applicatie op je computer die het je mogelijk maakt op internet te gaan. Browsers zijn gratis. Bekijk hier welke jij gebruikt.

Waarom heb ik ineens problemen met het bekijken van sommige pagina’s? Dat probleem had ik voorheen niet.

Sommige van de nieuwe features worden niet door oudere browsers ondersteund. Sommige pagina’s zullen dus niet laden, of hebben bugs.

Zijn er nog andere redenen om te updaten?

Oudere browsers kunnen langzamer zijn en veiligheidsrisico’s opleveren. Houd je browser up to date en je weet zeker dat je ook veilig en snel gebruik kan maken van alle nieuwe features op Etsy.

Hoe update ik mijn browser?

Meestal updaten browsers automatisch.

Uitleg over het updaten van browsers vind je op de relevante help pagina’s: