Update je browser

Als je een verouderde browser gebruikt, ondervind je misschien problemen met het bekijken van Etsy.com. Je kunt ook op problemen stuiten bij het verkrijgen van  toegang  tot bepaalde features. Voor de beste ervaring op deze site raden we je aan om je browser te updaten.

Een browser is een applicatie op je computer waarmee je op het internet kunt zoeken. De meeste browsers kun je gratis downloaden. Bekijk hier welke browser je gebruikt.

Als je ineens problemen ondervindt met het bekijken van pagina's

Sommige nieuwere features die we introduceren worden niet ondersteund door oudere browsers. Het kan zijn dat sommige pagina's niet laden of dat je bugs tegenkomt.

Andere redenen om te updaten

Oudere versies van browsers kunnen langzamer werken en veiligheidsrisico's opleveren. Het updaten van je browser zorgt ervoor dat je ook de nieuwste Etsy features veilig en snel kunt gebruiken.

Hoe werkt het updaten

Ga voor instructies over updaten naar de helppagina's van je browser. We adviseren om een van deze browsers te gebruiken: