Een listing aanpassen

Wist je dat je video's van je items kunt toevoegen? Lees hoe je shoppers kunt aantrekken met listingvideo's.

Je kunt alle onderdelen van een listing op elk gewenst moment aanpassen. Het aanpassen van een listing is gratis.

Onthoud terwijl je aan het editen bent dat de huidige versie van je listing nog steeds beschikbaar is voor klanten. Als je tijdens het aanpassen een listing wilt verbergen, kun je deze tijdelijk deactiveren.

Sommige onderdelen van je listings kun je in bulk wijzigen. Het aanpassen van individuele listings kun je op drie verschillende plekken doen:

Een listing aanpassen via je Listing-pagina

Als je je listing aanpast via de thumbnailfoto of het tandwielmenu, kun je ieder onderdeel van de listing aanpassen, inclusief de beschrijving.

1. Log in op Etsy.com.
  2. Klik op Shopmanager.
  3. Klik op Listings.
  4. Selecteer de thumbnail van de listing die je wilt aanpassen of selecteer Wijzigen in het tandwielmenu.

Als je veel listings moet bekijken, probeer dan binnen je listings te zoeken met het Doorzoek je listings-veld boven aan de pagina.

Een listing aanpassen via je openbare shoppagina

Als je via de openbare shoppagina je listingtools opent, kun je ieder onderdeel van de listing aanpassen, inclusief de beschrijving.

1. Log in op Etsy.com.
  2. Op de homepage van je openbare shoppagina, klik je op de listing die je wilt wijzigen.
  3. Boven aan de listingpagina klik je op Listingtools
  4. Klik op Bewerken.

Een listing aanpassen via de optie Snel wijzigen in Shopmanager

Met Snel wijzigen in Shopmanager, kun je de titel, de sectie, de prijs, de hoeveelheid, het verzendprofiel en de tags aanpassen.

1. Log in op Etsy.com.
  2. Klik op Shopmanager.
  3. Klik op Listings.
  4. Selecteer onder welke sectie je listing staat (zoals Actief of Concept). Je kunt ook de zoekbalk gebruiken.
  5. Klik op Snel wijzigen boven aan de pagina.

Met Snel Wijzigen kun je geen aanpassingen aan prijzen of hoeveelheden van variaties doen. Als je binnenlandse prijzen aan jouw listing hebt toegevoegd, kan alleen de prijs voor 'De rest van de wereld' met Snel Bewerken worden gewijzigd. Om de prijs, hoeveelheid of binnenlandse prijs van listings met variaties te wijzigen, pas je jouw listings een-voor-een aan.