Een listing bewerken

Kort antwoord

Om een listing te bewerken ga je naar je pagina Listings in de Shopmanager of via de Etsy Seller-app en selecteer je een listingafbeelding.

Je kunt alle onderdelen van een listing op elk gewenst moment aanpassen. Het aanpassen van een listing is gratis.

Je listing is tijdens het bewerken beschikbaar voor shoppers. Als je tijdens het aanpassen een listing wilt verbergen, kun je deze tijdelijk deactiveren.

Bepaalde aspecten van je listings kun je in bulk bewerken als je hetzelfde deel van meerdere listings tegelijk wilt bewerken.

Een listing bewerken vanaf de pagina Listings

Vanaf je pagina Listings kun je elk deel van de listing bewerken.

Als je veel listings hebt, kun je via het veld Zoek op titel de listing die je wilt bewerken makkelijker vinden.

Als je je listing niet kunt vinden, kijk je bij je Inactieve listings. Lees waarom er misschien listings ontbreken.

1. Open op Etsy.com de Shopmanager en ga naar Listings, of ga via de Etsy Seller-app rechtstreeks naar Listings.
  2. Zoek de listing en selecteer de afbeelding.

Op Etsy.com kun je met de tool Opties voor wijzigen snel bepaalde delen van een listing wijzigen. Met deze tool kun je ook meerdere listings tegelijk bewerken.

1. Log in op Etsy.com
  2. Ga naar Shopmanager.
  3. Ga naar Listings.
  4. Vink het vakje aan bij elke listing die je wilt bewerken. Vink het vakje bovenaan de pagina aan om alle listings te selecteren.
  5. Ga naar Opties voor wijzigen.
  6. Kies een actie uit de lijst.
  7. Breng je wijzigingen aan en kies dan Toepassen.

Een listing bewerken vanuit je openbare shop

Op je openbare shoppagina op Etsy.com kun je elk deel van de listing bewerken, ook de beschrijving.

1. Log in op Etsy.com.
  2. Op de openbare homepagina van de shop selecteer je de listing die je wilt bewerken.
  3. Kies bovenaan de listingpagina Listingtools.
  4. Selecteer Bewerken.