Listings aanpassen

Je kunt alle onderdelen van een listing op elk gewenst moment aanpassen. Het aanpassen van een listing is gratis.

Drie manieren om een listing in je shop aan te passen

Onthoud terwijl je aan het editen bent dat de huidige versie van je listing nog steeds beschikbaar is voor klanten. Als je tijdens het aanpassen een listing wilt verbergen, kun je deze tijdelijk deactiveren.

1. Ga naar Shopmanager > Listings en klik op de thumbnailfoto. Je kunt ook in het tandwielmenu van de listing die je aan wilt passen Wijzigen selecteren. Hier kun je alle onderdelen van je listing aanpassen, waaronder de beschrijving.

Tip: Als je veel listings moet bekijken, probeer dan binnen je listings te zoeken met het Doorzoek je listings-veld boven aan de pagina.

2. Ga naar een listingpagina in het publiek zichtbare deel van je shop terwijl je ingelogd bent.

Klik in het Listingtools-menu boven aan de listingpagina op Wijzigen.

3. Wijzig titel, sectie, prijs, hoeveelheid, verzendprofiel en tags direct vanuit de Listings-sectie van je Shopmanager.

Ga naar Shopmanager > Listings. Selecteer onder welke sectie je listing staat (zoals Actief of Concept). Je kunt ook de zoekbalk gebruiken. Klik op de knop Snel wijzigen boven aan de pagina. Je kunt deze velden nu aanpassen.

Let op: Met Snel Wijzigen kun je geen aanpassingen aan prijzen of hoeveelheden van variaties doen. Die kun je veranderen door je listings individueel te wijzigen.

Bulk editing

De volgende zaken kun je in bulk wijzigen:

• Verzendprofielen

• Secties

• Productiepartners

• Opties voor vernieuwen

• Tags

• Titels

• Prijzen

• Listingbeschrijvingen

Om deze aanpassingen te doen, selecteer je alle items die je tegelijk wilt aanpassen en klik je op Opties voor wijzigen.