Je Etsy account afsluiten

Je Etsy account afsluiten:

1. Op Etsy.com, klik je op Jij.
  2. Klik op Accountinstellingen.
  3. Scroll naar de sectie Account afsluiten.
  4. Kies een reden waarom je Etsy verlaat en voeg eventueel een opmerking toe.
  5. Klik op Sluit account.

Door het afsluiten van je account komen je e-mailadres, gebruikersnaam en shopnaam niet vrij om bij een nieuw account te hergebruiken. Lees hoe je je e-mailadres kunt hergebruiken voor een nieuw account.

Laat voordat je je account afsluit recensies voor je recente bestellingen achter. Je kunt recensies plaatsen door naar Aankopen en recensies te gaan.

Lees meer over Etsy’s Recensie-systeem.

Ik zie de knop Sluit account niet

Als je de knop Sluit account niet ziet, kan het zijn dat je nog openstaand bedrag hebt of dat er een zaak tegen je shop is geopend. Zodra je je alle bedragen van je betaalrekening hebt betaald en/of je openstaande zaken hebt oplost, kun je je account afsluiten.

Een nieuw account openen met hetzelfde e-mailadres

Als je van plan bent om een nieuw account op Etsy te openen met hetzelfde e-mailadres, kun je het adres dat bij het oude account hoort, voor je het afsluit wijzigen. Zo kun je het e-mailadres weer bij je nieuwe account gebruiken.

Je geregistreerde adres wijzigen:

1. Op Etsy.com, klik je op Jij.
  2. Klik op Accountinstellingen.
  3. Scroll omlaag naar de sectie E-mail.
  4. Voer je nieuwe e-mailadres en je huidige wachtwoord in.
  5. Klik op Wijzig e-mail.

Nadat je je e-mailadres hebt gewijzigd, kun je je account afsluiten. Daarna kun je een nieuw account openen met het door jou gewenste e-mailadres.

We vinden het jammer dat je vertrekt.

Als je een Etsy verkoper bent, moet je je uitstaande bedragen betalen voordat je je account kunt afsluiten.

Je kunt je account ook permanent verwijderen.