De Verkoop op Etsy app voor iPhone en iPad

Neem even de tijd om onze Gebruiksvoorwaarden en ons Privacybeleid te lezen.

Je kunt de Verkoop op Etsy app voor iPhone en iPad hier downloaden. Heb je de app al, zorg er dan voor dat deze up-to-date is om gebruik te kunnen maken van de nieuwste features.

De Verkoop op Etsy app is een mobiele ervaring, speciaal voor verkopers en loopt op apparaten met iOS 10.3 en hoger.

Verkoop op Etsy is ook verkrijgbaar voor Andriod. Meer informatie.

De app is verdeeld in de volgende secties:

Dashboard

Je Dashboard bestaat uit twee subsecties.

• Shopoverzicht i is een snelle manier om je bestellingen, ongelezen berichten, listings en statistieken te bekijken.
  • Recente Activiteit laat je recente shop- en listingfavorieten, ontvangen bestellingen en nieuwe recensies zien.

Statistieken

Statistieken bieden uitgebreid inzicht in je verkeer, listings en klanten om alles uit je shop te halen. Lees hier meer over Statistieken.

Bestellingen

De sectie bestellingen is onderverdeeld in Open Bestellingen en Afgeronde Bestellingen. Je kunt hier de status van een bestelling wijzigen naar verzonden, tracking info toevoegen, facturen printen, een restitutie verwerken, contact opnemen met kopers en persoonlijke berichten aan je bestellingen toevoegen.

Let op: Met de Verkoop op Etsy app kun je alleen volledige restituties verwerken die met Etsy Payments zijn afgerekend. Om een gedeeltelijke restitutie te doen, moet je inloggen op Etsy.com.

Naast Bestellingen in de navigatie staat hoeveel openstaande bestellingen je hebt.

Berichten

In deze sectie kun je berichten lezen, beantwoorden en nieuwe berichten sturen.

Met de Opgeslagen reacties feature kun je zinnen opslaan die je veel in je berichten gebruikt.

Je krijgt toegang tot opgeslagen reacties vanuit een Bericht via de Opgeslagen reacties knop.

Meer

Listings

Met deze sectie kun je listings toevoegen en beheren, listingvariaties toevoegen, verlopen listings vernieuwen, listingfoto's aanpassen, informatie over productiepartners met wie je samenwerkt toevoegen en je items met sleutelwoorden of filters doorzoeken.

Jouw shop

Bekijk hoe jouw shop er voor shoppers in de Etsy shopping app uitziet.

Recensies

Hier zie je alle recensies die jouw shop gekregen heeft. Je kunt vanuit de app niet op recensies reageren, maar als je op Etsy.com op een recensie reageert, zie je deze reactie hier ook.

Financiën

Deze twee secties ondersteunen je bij het beheren van de financiën in je shop via de app:

• Betaalrekening - Je kunt zien hoeveel er is besteed aan kosten, je maandelijkse overzichten inzien, kijken hoeveel er beschikbaar is voor stortingen recente bestelactiviteiten voor Etsy Payments zien.
  • Betaalinstellingen - Pas je stortingsschema aan, werk je betaalmethoden bij, wijzig je creditcardgegevens of voeg een creditcard toe. Ben je een in de VS gevestigde verkoper, dan kun je in deze sectie ook je sales tax-instellingen bekijken.

Social media

Deel belangrijke mijlpalen, acties en andere shopupdates op social media. Deze foto's kunnen van jou, je items, of je shop als geheel zijn. Meer informatie.

Teams

In deze sectie heb je toegang tot de Etsy teams waar je lid van bent, kun je threads lezen en eraan bijdragen, nieuwe teams zoeken en daar lid van worden.

Instellingen

Hier zie je de instellingen van je shop en App-notificaties.

Bij de instellingen van je shop, kun je informatie over je shop toevoegen en wijzigen. De zaken die je kunt wijzigen zijn:

• Shoptitel: Dit is jouw onderneming in één zin samengevat.
  • Shopaankondiging: Plaats optioneel een bericht aan kopers waarin je belangrijke info deelt, zoals over uitverkopen of vernieuwingen in je productenlijn.
  • Bericht aan kopers: Dit is een bericht die op de facturen van je kopers zal komen.
  • Je shop opnieuw inrichten: Als je meer dan één actieve listing hebt, tik je op de afbeelding om deze te selecteren en tik je nogmaals op de plek waar je deze wilt neerzetten.
  • Over: Gebruik de Over de shop pagina om het verhaal van je onderneming te vertellen, foto's te delen en alle members van je shop te introduceren.
  • Shopbeleid: Vertel je kopers hoe jij je shop runt, of je aan restituties of ruilingen doet, welke betaalmethodes je accepteert, je verzend- en verwerkingstijden en alle andere belangrijke info. Dit Help-artikel legt uit welke info je in je beleid moet zetten.
  • Vakantiemodus: Als je behoefte aan een pauze hebt, zet je de vakantiemodus aan en laat je een bericht aan je kopers achter om hen hierover te informeren. Lees meer over de vakantiemodus.

In App-notificaties kun je aangeven wanneer je wilt dat de Verkoop op Etsy app je push-berichten stuurt.

Help

Hier vind je links naar het Verkopershandboek en Etsy's beleid.

Account

Hier kun je je openbare profielpagina bekijken en wijzigen, overschakelen naar een andere shop en je afmelden.