De geregistreerde kaartgegevens voor je Etsy shop bijwerken

Heb je een Etsy Shop en maak je gebruik van Etsy Payments, dan heb je een creditcard geregistreerd. Het updaten van je geregistreerde kaart kan achterstallige facturen helpen voorkomen, wat kan resulteren in sancties waaronder beperking van je accountrechten, schorsing van je shop en verwijdering van je Topverkopersbadge.

1. Meld je aan op Etsy.com en ga naar Shopmanager.
  2. Ga naar Financiën en dan naar Betaalinstellingen.
  3. Selecteer Facturatie.
  4. Selecteer onder de gegevens van je kaart Bewerken of kies Nieuwe kaart toevoegen onder Jouw kaarten.
  5. Voer de gegevens van jouw kaart in en klik op Opslaan.

1. Open de Verkoop op Etsy-app en tik op Meer.
  2. Tik op Financiën en op Betaalinstellingen.
  3. Tik op het dropdownmenu en kies Facturatie.
  4. Tik op Wijzigen of Voeg een nieuwe kaart toe.
  5. Voer de gegevens van jouw kaart in en tik op Opslaan.

Je kunt een prepaidcard aan je account toevoegen als je al een credit- of debitcard hebt. Een niet-herlaadbare prepaidcard kan echter niet je enige of primaire kaart voor betalingen zijn. Als je een niet-herlaadbare prepaidcard als enige bij ons geregistreerde kaart wilt toevoegen, krijg je een foutmelding. Je kunt je factuur altijd handmatig betalen met een niet-herlaadbare prepaidcard

Verkopers met een bankrekening in Duitsland, Oostenrijk of Nederland hoeven geen credit- of debitcard te registreren voor Etsy Payments.

Als je je creditcard hebt bijgewerkt omdat een automatische facturatie is mislukt, dan moet je een handmatige betaling doen.