Promoot je Shop op Facebook, Twitter en Pinterest

Je kunt eenvoudig vanuit je shop listings delen met je social media accounts. Als je belangrijke mijlpalen of lopende acties in je shop wilt delen, bekijk je de social media tool.

Je items delen vanaf de listingpagina:

1. Ga naar Shopmanager > Listings.
  2. Klik rechtsnaast de listing op het tandwiel-icoon.
  3. Klik op Delen.

Als je shop met Facebook gelinkt is, krijg je ook de mogelijkheid om je listing op je zakelijke Facebook pagina te delen.

Je kunt voor je publiceert tekst toevoegen. Maak het interessant, zodat je opvalt bij je volgers.

Je shop aan Facebook en Twitter koppelen

Om te kunnen koppelen, moet je shop geopend zijn voor het publiek.

1. Zorg dat je in dezelfde browser bij Facebook of Twitter afgemeld bent.
  2. Ga naar Shopmanager > Instellingen > Info & Uiterlijk en scroll omlaag naar Links.

Als je meerdere Facebookpagina's beheert, krijg je een lijst met je pagina's waaruit je kunt kiezen.

Je kunt een Facebookpagina of Twitter-account niet aan meer dan één Etsy shop verbinden.

Je moet Etsy bepaalde toestemmingen geven om te zorgen dat de koppeling lukt.

Als die verbinding gemaakt is, heeft Etsy geen toegang tot je Facebook-of Twitter-accountgegevens. De autorisatie voor de verbinding gebeurt veilig en direct met Facebook en Twitter.

Als je je Etsy-account met je Facebook-account verbindt, geef je Etsy toestemming om de informatie die je op Facebook beschikbaar hebt gemaakt te zien, zoals je naam, likes en je lijst met vrienden.

Daarnaast geef je Etsy als je een Facebookpagina met je Etsy shop verbindt de "Beheer pagina's"-toestemming. Hierdoor kunnen we je de mogelijkheid geven om direct vanuit Etsy op je Facebookpagina te posten.

Als je je Etsy-account met je Twitter-account verbindt, geef je Etsy toegang tot informatie die al publiekelijk op Twitter beschikbaar is. Dit gaat bijvoorbeeld over je Twitter-gebruikersnaam, volgers, en vrienden.

Let op: Op de homepage van je shop kun je links naar je Facebook, Twitter of Pinterest (en Instagram, blog of website) toevoegen.