Een shopaccount met achterstallige betalingen herstellen

Achterstallige facturen kunnen onderhevig aan boetes zijn, zoals het beperken van accountrechten, of schorsing van de shop.

Om je accountprivileges te herstellen moet je de volledige factuur betalen.

Of volg deze stappen om je factuur te betalen:

1. Log in op Etsy.com.
  2. Klik op Shopmanager.
  3. Klik op Financiën.
  4. Klik op Betaalrekening.
  5. Klik op Betaal nu onder Te betalen bedrag.
  6. Selecteer Factuurbedrag.
  7. Kies je betaalmethode.
  8. Klik op Verstuur Betaling.

Heb je de Verkoop op Etsy app, dan kun je je factuur betalen en je betaalrekening beheren via de sectie Financiën.

Waarom is je account geschorst?

Als je niet bent aangemeld voor AutoFacturatie:

• De factuur van afgelopen maand moet op de 1e van deze maand betaald zijn.
  • Je factuur moet om 12:00 a.m. UTC op de 16e dag van de maand (of om 7 p.m. ET op de 15e) betaald zijn, anders wordt je account als in gebreke blijvende beschouwd en geschorst.

Als je bent aangemeld voor AutoFacturatie:

• Als wij de kaart die bij ons bekend is niet kunnen belasten, krijg je een e-mail en een notificatie die je eraan herinnert om binnen 5 dagen een volledige betaling te doen.
  • Gedurende deze periode van 5 dagen kun je blijven verkopen, maar wordt een aantal accountprivileges beperkt.
  • Als je factuur na 5 dagen nog steeds niet betaald is, wordt je account geschorst.

Lees hoe je je Etsy kostenoverzicht moet interpreteren.

Lees meer over de kosten voor het verkopen op Etsy.