Een shop opnieuw openen

Een door jou gesloten shop opnieuw openen:

1. Log via een desktop of laptop in op Etsy.com.
  2. Klik op Jij.
  3. Klik op Accountinstellingen.
  4. Klik op Je gesloten shop.
  5. Selecteer Shop heropenen.
  6. Als je een creditcard hebt geregistreerd, neem dan even de tijd om te controleren of jefacturatiegegevens up-to-date zijn.

Al je gegevens zijn nog beschikbaar. Controleer of er listings zijn verlopen tijdens je afwezigheid en of je creditcard up-to-date is.

Kan ik mijn account heropenen via mijn telefoon?

Nee, je kunt een account niet heropenen via een mobiele browser of de Verkoop op Etsy app.

Een door Etsy gesloten of geschorste shop heropenen

Als je shop door Etsy is gesloten of geschorst, heb je hierover van Etsy een e-mail ontvangen. Beantwoord deze e-mail met een verzoek tot heropening van je shop.

Kun je deze e-mail niet vinden, kijk dan in je spam/junk folders. Als je de e-mail nog steeds niet kunt vinden, klik je klik onder aan deze pagina op Contact opnemen met support.

Voordat je Etsy Support een verzoek stuurt voor het herstellen van je geschorste account, moet je ervoor zorgen dat alle problemen in je account(s) zijn opgelost. Bijvoorbeeld openstaande zaken en niet-betaalde rekeningen.

Ik kan mijn shop niet opnieuw openen

Als je problemen ondervindt met het heropenen van je shop, klik je op Neem contact op met support onder aan deze pagina, zodat Etsy Support je kan helpen.

Als je je Etsy shop hebt gesloten, kun je deze heropenen. Al je gegevens zijn nog beschikbaar.