Een door jou gesloten shop opnieuw openen

Om te integriteit van ons platform te waarborgen, schorst Etsy accounts als we reden hebben om aan te nemen dat ons beleid is geschonden.

Als jouw shop door Etsy geschorst is, lees je hoe je jouw shop kunt herstellen.

Een door jou gesloten shop opnieuw openen:

1. Log via een desktop of laptop in op Etsy.com.
  2. Klik op het Jouw account-icoon.
  3. Klik op Accountinstellingen.
  4. Klik op Je gesloten shop.
  5. Selecteer Shop heropenen.
  6. Als je een creditcard hebt geregistreerd, neem dan even de tijd om te controleren of jefacturatiegegevens correct zijn.

Al je gegevens zouden nog hetzelfde moeten zijn. Controleer of er listings zijn verlopen tijdens je afwezigheid en of je creditcard up-to-date is.

Kan ik mijn account heropenen via mijn telefoon?

Nee, je kunt een account niet heropenen via een mobiele browser of de Verkoop op Etsy app.

Ik kan nog steeds mijn shop niet opnieuw openen

Als je problemen ondervindt met het heropenen van je shop, klik je op Neem contact op met support onder aan deze pagina, zodat Etsy Support je kan helpen.

Als je je Etsy shop hebt gesloten, kun je deze heropenen. Al je gegevens zijn nog beschikbaar.

Als je shop is geschorst, heb je hierover van Etsy een e-mail ontvangen. Beantwoord deze e-mail met een verzoek tot heropening van je shop. Als je die e-mail niet kunt vinden, laat het ons da weten.