Wat zijn Etsy Teams?

Teams is een community feature op Etsy waarmee je in contact kunt komen met andere members.

Etsy Teams zijn groepen beheerd door members, voor members, om elkaar te ondersteunen. Groepen komen bijeen om uiteenlopende redenen: soms zijn het leden die bij elkaar in de buurt wonen, andere groepen bestaan uit leden die items in gelijksoortige categorieën verkopen, en sommige groepen zijn ontstaan rond een gemeenschappelijke interesse, zoals houtbewerking, fotografie of marketing.

Als lid van een team heb je toegang tot advies, inspiratie en groeikansen direct vanuit een community van verkopers zoals jij. Members komen vaak bijeen rond initiatieven waaronder lokale verkoopevenementen, gezamenlijke socialmediacampagnes en educatieve workshops.

Inloggen op de Etsy Community

Door in te loggen met je Etsy accountinformatie op community.etsy.com kun je deelnemen aan zowel Forums als Teams. Na inloggen kun je diverse acties ondernemen, zoals posts "liken" of een nieuwe discussie starten.

Inloggen:

1. Klik opLog in boven aan iedere community.etsy.com-pagina.
  2. Voer het e-mailadres en wachtwoord in dat je gebruikt om in te loggen op je Etsy account. Selecteer Blijf ingelogd zodat je je inloggegevens niet opnieuw hoeft in te voeren bij een volgend bezoek.
  3. Klik op Log in.

Hulpbronnen die je op weg kunnen helpen

How to Find Teams to Help Grow Your Etsy Shop (in het Engels)

What's in a Team? (in het Engels)

Lid worden van een Team

Een team opzetten

How to Team Up With Other Sellers to Market Your Shop (in het Engels)

Team Captains

Een aantal aanvullende richtlijnen voor Teams

Bekijk onze Community Richtlijnen. Teams die het beleid van Etsy niet opvolgen kunnen worden verwijderd, en Etsy behoudt zich het recht voor om een team om wat voor reden dan ook te verwijderen. Leden die zich niet aan het Etsy beleid houden kunnen het onderwerp van een beoordeling worden, wat kan resulteren in verwijdering van een lid uit het team, schorsing en/of beëindiging van accountrechten.

Members van wie het account geschorst of beëindigd is, zijn onder onze Gebruiksvoorwaarden nog steeds verplicht openstaande Etsy facturen te betalen.