Listings deactiveren

Voor het deactiveren van een listing, klik je op Shopmanager > Listings. Zoek het bewuste item op, vink dit aan en klik op de knop Deactiveren boven aan de pagina. Je kunt individuele listings ook deactiveren door te klikken op het tandwiel en te kiezen voor Deactiveren.

• Als je eenmaal op Deactiveren hebt geklikt, is de listing niet meer voor publiek zichtbaar in je shop.

• Je kunt je gedeactiveerde listings nog steeds bekijken via Shopmanager > Listings en de knop Inactief.

Om een listing te heractiveren, vink je het vakje van het item aan en klik je op de knop Activeren boven aan de pagina.

• Het deactiveren van een listing heeft geen effect op de listingperiode van vier maanden. Als je item verloopt terwijl het inactief is, moet je het item eerst voor $0.20 vernieuwen, voor je het kunt heractiveren.

• Een niet-verlopen listing heractiveren kost niks.