De Etsy app voor Android

Opmerking: Om je shop met Android te beheren, download je de Verkoop op Etsy app in de Google Play Store.

Etsy's Android app is gratis. De app werkt op de meeste smartphones en tablets met Android 5.0 (Lollipop) en hoger. Download deze in de Google Play Store.

Een item kopen

Gebruik de app om naar specifieke items te zoeken door op het vergrootglas rechtsboven aan je scherm te tikken.

Op een item tik je op Toevoegen aan winkelwagen. Tik op Toegevoegd aan winkelwagen voor toegang tot je winkelwagen om te kunnen afrekenen.

Of tik op het winkelwagensymbool in de rechterbovenhoek van het scherm.

Tik op Betalen om je aankoop te voltooien.

Voor het verwijderen van een item uit je winkelwagen, tik je op X naast de beschrijving.

Home

Bekijk de items die wij jou aanraden, samengesteld door Etsy, je eigen activiteiten en Etsy Lokaal, voor informatie over lokale verkoopevenementen.

Jouw Activiteiten zijn items die je recentelijk bekeken hebt en items en shops die je als favoriet gekozen hebt.

Favorieten

Bekijk je favoriete items en shops.

Om een item aan je favorieten toe te voegen, tik je op het hartje boven aan de foto van een item.

Je kunt een shop aan je favorieten toevoegen door op de pagina van de shop op de knop Favoriet te klikken.

Notificaties

Dit zijn meldingen die je vertellen of een van je favoriete items in de aanbieding is, of een van je favoriete shops een uitverkoop houdt, en/of wanneer een van je favoriete shops nieuwe items heeft.

Berichten

Hier kun je berichten van andere Etsy members lezen, ze beantwoorden en zelf berichten sturen. Lees meer over het gebruik van Berichten.

Aankopen

Hier kun je zien wat je gekocht hebt en recensies achterlaten. Meer over recensies.

Gebruikersprofiel

Tik op je naam in het menu om je openbare profiel, je favorieten en recensiefoto's te zien.

Momenteel kun je je openbare profiel niet via de mobiele app aanpassen.

Instellingen

Valuta

Tik op Selecteer Valuta om te selecteren in welke valuta jij items wilt zien.

Als je bent aangemeld geldt de valuta instelling voor zowel de desktop als de app versie.

Juridisch

Zo kom je bij onze Huisregels waar je het beleid van ons platform kunt inzien.

Pushmeldingen

Hier kun je aangeven wanneer de app je informeert met pop-ups op je toestel.